amalfi 19.09.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Przypomniał mi się jeden z odcinków serialu rodzinka.pl, który przypadkowo widziałam. Wvbierali biały kolor do kuchni. I okazało się, że tych bieli jest kilkanaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.09.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Bo jest Masz rację Sztuka polega na tym, żeby wybrać biały - biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.09.2016 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Raczej nie będziemy wybierać specjalnie odcienia tego białego. Założenie było, że malujemy białą Kabe Perfecta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.09.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Raczej nie będziemy wybierać specjalnie odcienia tego białego. Założenie było, że malujemy białą Kabe Perfecta. No i jeden problem z głowy. Wszystko na jeden kolor, nie musicie martwić się odcięciami, taśmami, szybko pójdzie. Jeszcze jak farba dobrze kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 20.09.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Macie już bliżej jak dalej widzę, więc chyba powinnaś śmiało pisać o "domu" ))). Zaciekawiła mnie ta ciemna ściana z OSB w sypialni. Masz jakieś inspiracje ? Strasznie jestem ciekawa efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.09.2016 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jako inspiracje coś takiego: nasza ma wymiar 300 x 260 cm i składa się z 9 kwadratów (no może prostokątów, ale z daleka jak kwadraty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.09.2016 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 No i jeden problem z głowy. Wszystko na jeden kolor, nie musicie martwić się odcięciami, taśmami, szybko pójdzie. Jeszcze jak farba dobrze kryje Akurat malowania się nie boję. Dzisiaj za to zamawiamy na ryzyko kafelki do kuchni - Paradyż Moli, te najciemniejsze. Niestety na żywo nie udało mi się ich zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.09.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Dzisiaj za to zamawiamy na ryzyko kafelki do kuchni - Paradyż Moli, te najciemniejsze. Niestety na żywo nie udało mi się ich zobaczyć. Czyli ryzyk - fizyk Ciekawe czy Wam podpasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.09.2016 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mam nadzieję - dokładnie to bierzemy najciemniejsze gładkie + wszystkie rodzaje dekorów, z czego dekorów ogółem 50%. Mam nadzieję, że tyle wystarczy dla uzyskania efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.09.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Zapisuję, żeby nie zapomnieć: http://www.insekt-system.pl/moskitiery_plisowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.09.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Zapisuję, żeby nie zapomnieć: http://www.insekt-system.pl/moskitiery_plisowane Mam od niedawna takie nie wiem z jakiej firmy kupowałam tam gdzie okna i mogę polecić mam na tarasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.09.2016 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mi też chodzi właśnie o tarasowe. Firmę zapisałam pierwszą lepszą z google, chodzi o sam system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.09.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mi też chodzi właśnie o tarasowe. Firmę zapisałam pierwszą lepszą z google, chodzi o sam system. System super zresztą oglądałam w salonie okien jak zamawialiśmy okna i potem nie szukałam zamontowaliśmy niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 21.09.2016 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Kachelki zamówione. Udało się je zobaczyć na żywo. W sklepie były droższe, ale wyszło tyle samo co najtańsze na necie + przesyłka, więc zaklepane na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Kachelki zamówione. Udało się je zobaczyć na żywo. . I???? Co do moskitier super sprawa. W starym domu mieliśmy własnoręcznie robione, więc żadnej firmy nie mogę polecić, ale to dobra rzecz chroniąca przed robalami, zwłaszcza komarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 21.09.2016 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 I???? Co do moskitier super sprawa. W starym domu mieliśmy własnoręcznie robione, więc żadnej firmy nie mogę polecić, ale to dobra rzecz chroniąca przed robalami, zwłaszcza komarami. No i jak zamówione to chyba dobre :D Ale wybraliśmy jeden odcień, ten średni. Moskitiera jest fajna, ale u nas sprawdziłaby się najlepiej firana, żeby pies mógł sobie wbiegać i wybiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 No i jak zamówione to chyba dobre :D Ale wybraliśmy jeden odcień, ten średni. Super, były bardzo ciekawe, czekam realizacji. Sami będziecie kładli?? Moskitiera jest fajna, ale u nas sprawdziłaby się najlepiej firana, żeby pies mógł sobie wbiegać i wybiegać. Są takie moskitiery!! Mieliśmy jak mieszkaliśmy w kontenerze, z takich pasów zrobione z obciążnikami na dole, ale nie pamiętam gdzie kupowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 21.09.2016 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Sami będziemy kładli no to muszę taką moskitierę poszukać, ale to na wiosnę dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 W mądrej księdze napisano "szukajcie a znajdziecie" To tak wygląda: z tej strony http://www.mjsystem.pl/page11.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.09.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 I???? Co do moskitier super sprawa. W starym domu mieliśmy własnoręcznie robione, więc żadnej firmy nie mogę polecić, ale to dobra rzecz chroniąca przed robalami, zwłaszcza komarami. Jak zrobić moskitierę własnoręcznie? Bo ich cena na okna dachowe jest powalająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts