AnikoPL 20.05.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Przesliczny dom myślałam o parterowym Ale nie mamy na tyle szerokiej działki. Co do płaskiego dachu to u nas na ulicy jest kilka takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mig51 21.05.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Za to nam się bardzo śpieszy a nic nie mogę przyspieszyć. Wykonawcy co prawda deklarują, że mogą wejść szybciej, jak tylko będzie pozwolenie, ale jakby tak z kredytem coś poszło nie tak to chyba bym musiała chwilówkę brać żeby im zapłacić A wybraliście już wykonawce ? ja bym brał pierwszego jak budujecie na kredyt .A my czekamy dzisiaj chyba przyjechały pustaki do nas ale nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 21.05.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 @AnikoPL Dziękuję. Nasza działka to chyba najmniejsza jaka w ogóle może się nadać pod budowę parterówki, a niewiele w sumie zostanie. @mig51 a żebyś wiedział, że dzisiaj zdecydowaliśmy i bierzemy tego pierwszego ale on jeszcze o tym nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 29.05.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Chyba trochę za szybko pochwaliłam panią z UM. Jak mawiają nie chwal dnia przed zachodem słońca, a chłopa przed śmiercią.... Uzupełnienie, czyli projekt zjazdu, złożyliśmy 27.05. i dokładnie od tego dnia urzędniczka jest na urlopie. Do wtorku. Potem ma jeden dzień, potem znowu Boże Ciało, potem tylko jeden dzień... i znowu tydzień w plecy. Ehh jak mnie to wnerwia dla mnie każdy dzień to niekończące się oczekiwanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 03.06.2015 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Pani od PNB nie ma do końca tygodnia, a ja miałam straszny sen.... śniło mi się, że dom był już wybudowany, a ja nie widziałam go przez całą budowę. Zamiast wyższej i niższej części sufit był wszędzie na 2,55 (!), bryła była kwadratowa bez wysunięcia z kuchnią przez co salon był malutki i nie było miejsca na stół, a i tak stały tam meble rodem z prl.... Wszędzie były ciemne podłogi, a ja tak bardzo chciałam jasne. Chciałam go zburzyć i nigdy tam nie wracać. To tylko stres jakiś czy to już nienormalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 immorial, wybacz uśmiałam się życzę aby pani od zjazdu juz była (a tak swoją drogą nikt jej nie umie zastąpić ? ) i oby już się zaczęło, wtedy to dopiero zaczniesz się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 04.06.2015 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 kjuta, w zasadzie chodzi o panią od PNB domu - nikt jej nie zastąpi, bo ma jeszcze dużo czasu do wydania decyzji - ja po prostu rozmawiałam z nią, że będzie wcześniej, ale nie przewidziałam zawodnego czynnika ludzkiego... jak już się zacznie to nie będę tyle roztrząsać może tylko szybko decydować, rach ciach i po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 04.06.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Sny się nie spełniają . Jeszcze układ nerwowy obciążysz więc narazie się relaksuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.06.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 powiem tylko tyle: taka ładna pogoda się marnuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 07.06.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Nie chcę Cię zniechęcać ale mi też obiecywali, że będzie szybciej, a czekałem pełny ustawowy termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mig51 07.06.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Zawsze jak człowiekowi zależy , to tak jest powoli oni mają czas a teraz jeszcze urlopy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 08.06.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 jutro podejście numer dwa w tym tygodniu - wróciła albo nie - ostatni test dla czynnika ludzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.06.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 immoral powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 09.06.2015 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 kjuta, dziękuję wróciła - będzie pisać - czekam na telefon, że jest do odbioru - obym się nie zawiodła. W międzyczasie zaczną tu chyba dodawać czyje dzienniki budowy już przeczytałam (a jak czytam to od deski do deski), bo czasami już się gubię: kjuta - Iron Lady z nutką klasyki w tle ) _akard_ - budujemy wokół dębu AnikoPL - Dom naszych marz... eee... kompromisów artix1 - "Bursztyn" energooszczędnie i mam nadzieję tanio M.A.G. - Indywidualny z płaskim dachem - EcoHouse amalfi - Indywidualna parterówka (może się uda) dana0606 - Miał być Z7, ale...- Danuta. APZ - Budujemy dom - projekt indywidualny enedue - kostka indywidualna piotrmin - Parterowa kostka z wnęką iako patio Tatarak - Wszystkie drogi prowadzą do DOMU bury_kocur - dom na miarę Kwitko - Sami budujemy z162 cronin - Kostka Ani i Marcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.06.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Powodzenia,ja też w czerwcu ubiegłego roku walczyłam z urzędem,i wszystko się udało- lipiec to fajny czas na rozpoczęcie budowy. Może się mylę ale chyba urzędy jak najwięcej będą chciały teraz na starych zasadach załatwić,przed wejściem nowych przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 10.06.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Bejaro, my przed rozpoczęciem budowy musimy jeszcze kredyt załatwić.... Nasze pozwolenie na pewno będzie na starych zasadach, ale wolałabym je dostać z datą 11.06.2015r niż 29.06.2015r. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 18.06.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 MAMY PNB Złożyliśmy wniosek o kredyt. I znowu czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 18.06.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Gratulacje! Chcę poznać to uczucie, gdyż sam czekam na PNB...Życzę powodzenia w dalszej papierologii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.06.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 gratulację! oby szybko i bezproblemowo kredyt poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.06.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 cześć ogromnie gratuluję !! powodzenia w dalszych działaniach trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts