Kendra 22.07.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Powodzenia życzę w drodze po kredyt ! jak już ruszy to nic Was nie zatrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 28.07.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Wklejam jeszcze naszą bramę na pamiątkę - w końcu nie wiadomo ile wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.07.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 hihi - nasza brama już długo stoi, nic się jej nie dzieje ale u nas się zapowiadała od razu dłuższa budowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.07.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 MAMY PNB Złożyliśmy wniosek o kredyt. I znowu czekać... Niech MOC będzie z Wami Byłam kiedyś w Żorach (tam poznałam mojego męża). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 31.07.2015 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Pusia&Kssawery, ja mojego męża też poznałam w Żorach - wiem, wiem... słaby żart na pocieszenie efekty prac geodety: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 03.08.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Kilka najnowszych zdjęć: i cytat z wykonawcy: "ja nie będę po was dzwonił co chwilę, bo znienawidzicie tę budowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2015 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 wiem, wiem... słaby żart No co Ty, spoko i cytat z wykonawcy: "ja nie będę po was dzwonił co chwilę, bo znienawidzicie tę budowę" I faktycznie dzwoni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 04.08.2015 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Pusia&Kssawery no i właśnie nie dzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Pusia&Kssawery no i właśnie nie dzwoni o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 05.08.2015 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Nasza dziura na działce osiągnęła dzisiaj maksymalne wymiary: Biorąc pod uwagę panujące temperatury poważnie rozważamy wykonanie projektu zamiennego i zrobienie basenu. Mielibyśmy wtedy działkę rekreacyjną Na kredyt nadal czekamy... jak długo można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.08.2015 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Na kredyt nadal czekamy... jak długo można? Oj ....można, można ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam i dolaczam do grona osob kibicujacych zapowiada sie ciekawy domek. Wklejam jeszcze naszą bramę na pamiątkę - w końcu nie wiadomo ile wytrzyma [ATTACH=CONFIG]325808[/ATTACH] Usmialam sie jak ta brame zobaczylam, bo mamy taka sama, kropla w krople jeszcze siatka lesna jest do niej przymocowana wiec powiem tak : bedzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 09.08.2015 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Mmelisa, witam w moich skromnych progach u nas też miała być siatka leśna na niej, ale zabrakło, a szkoda nam kupować całą rolkę na te kilka mb. Może uda się odkupić od kogoś kto będzie demontował. Pusia&Kssawery, dzisiaj skończyłam czytać Twój dziennik - nie miałam pojęcia, że masz taki niesamowity dom i że takie mieliście przejścia. Fajnie, że teraz możecie się tym już tylko cieszyć w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 09.08.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam się u Ciebie:) Przeczytałam wątek, zapowiada się piękny dom, jestem pod wrażeniem! A co do kredytu, oj można czekać,można... u nas od złożenia wniosku do podpisania umowy minęły niemal 3 miesiące:o Będę zaglądać, powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 11.08.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 AgaDo u nas są jeszcze szanse na wyrobienie się w 2 miesiące od złożenia wniosku. Zawsze mi się wydawało, że te piętrzące się trudności to jakieś opowieści ludzi, którzy tylko narzekają na banki, a to jednak norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.08.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Pusia&Kssawery, dzisiaj skończyłam czytać Twój dziennik - nie miałam pojęcia, że masz taki niesamowity dom i że takie mieliście przejścia. Fajnie, że teraz możecie się tym już tylko cieszyć w spokoju Nie dziękujemy Zawsze mi się wydawało, że te piętrzące się trudności to jakieś opowieści ludzi, którzy tylko narzekają na banki, Też tak myślałam, jak zaczęłam czytać FM jeszcze przed budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 18.08.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Witaj Immoral! Ciekawy domek wam powstaje:) Nasi przyjaciele maja takie okna w kuchni- ciekawie to wygląda i podobno fajnie się myje My na kredyt też czekamy:( jakieś 1,5 mc już za nami i końca nie widać. Teraz na decyzję BGŻ czekamy, podobno ma być ok. Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 18.08.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Co do daszku, to niestety minusem płaskich jest okrutne nagrzewanie się ich. Mamy w pracy takie i latem okrutnie gorąco jest na piętrze Pracownik męża jakiś czas spędził za granicą i mówił, że tam mają ciekawy patent na chłodzenie dachów i domów z takimi daszkami. Dach jest zabezpieczany dobrze antywilgociowo i gdy robi się gorąco na dach wlewana zostaje woda- 20-30cm. Podczas upałów woda przyjmuje ciepło, w nocy oddaje. Ale jaki to system nie powiem niestety i czym to izolują też nie wiem- może Twoi fachowcy coś na ten temat będą wiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 19.08.2015 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Witaj MadziulaPM My na ten moment jesteśmy najbliżsi kredytu w PKO BP i mam nadzieję, że na dniach się ziści. Co do nagrzewania się dachu to podobno 30 cm izolacji termicznej (w niższym miejscu) powinno skutecznie zatrzymywać ciepło. Chyba bałabym się wylewania wody na dach i trzymania jej tam. I jak oni to robią? Zatykają rynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 21.08.2015 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ostatnie postępy: Zdjęcia z przed kilku dni, kolejne będą jak już pojawi się beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts