PusiaKssawery 28.09.2015 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Jasne, ze trzymamy, w zamian za zdjęcia oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.09.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Łączę się w modlitwach za pogodę, bo u mnie w tym tygodniu ma być zalewanie fundamentów, a prognozy są niepokojące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Łączę się w modlitwach za pogodę, bo u mnie w tym tygodniu ma być zalewanie fundamentów, a prognozy są niepokojące. Dżissss a u nas od 2 tygodni ani kropla nie spadła, może dajcie trochę i zalewajcie sobie w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.09.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dżissss a u nas od 2 tygodni ani kropla nie spadła, może dajcie trochę i zalewajcie sobie w spokoju U nas w sobotę lało jak z cebra. Dzisiaj ładnie, ale na środę i czwartek zapowiadają deszcze w całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Te ich prognozy to jak wróżenie z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 28.09.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ja też średnio wierzę w prognozy, ale na ten tydzień nie zapowiadają u mnie ani jednej kropli, więc wyjątkowo bardzo się z nimi zgadzam Ale niestety murowanie się dzisiaj nie zaczęło, bo oczywiście murarze kończą coś jeszcze i od jutra ma być jeden, a od środy reszta ekipy... czyli już zmarnowali jeden dzień bez deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 04.10.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ja też średnio wierzę w prognozy, ale na ten tydzień nie zapowiadają u mnie ani jednej kropli, więc wyjątkowo bardzo się z nimi zgadzam Ale niestety murowanie się dzisiaj nie zaczęło, bo oczywiście murarze kończą coś jeszcze i od jutra ma być jeden, a od środy reszta ekipy... czyli już zmarnowali jeden dzień bez deszczu. Jak u Was? Murarze pokazali się? U nas przestój z powodu opóźnienia w dostawie XPSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 04.10.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Tak, pokazali się od wtorku. Tzn jeden + nasz wykonawca jako pomocnik. Od jutra ma być więcej - się okaże. Wszystkie ściany wyciągnięte na metr lub więcej, więc można pochodzić po domu. Tutaj widok na salon: [ATTACH=CONFIG]332884[/ATTACH] Teraz najbardziej przeraża mnie dach, jego wykonanie i koszt! Ale w tym roku go nie będzie (skończymy na stropie). Do wiosny będziemy o tym myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 05.10.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witaj Immoral, czekamy na zdjęcia A dlaczego rezygnujecie jednak z dachu w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nie otwiera się ten załącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 05.10.2015 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Wiem, coś nie poszło wczoraj z załącznikiem, ale co tam, mam już nowe Z dachu rezygnujemy, bo za nim wylejemy strop to troszkę jeszcze zejdzie, a potem on musi swoje odstać zanim go ocieplimy i zakleimy papą albo membraną. Raczej nie ma szans wyrobić się przed zimą. Ale założymy jeszcze okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No pięknie już się zrobiło. Dom nabiera kształtów. Nie wiadomo, jaka zima będzie, to lepiej poczekać niż potem żałować jak coś pójdzie nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 05.10.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Niestety czekać trzeba. Taki klimat. Już nas nastraszono, że potem trzeba by czasowo wentylować dach, żeby wyszła wilgoć z niego. Same położenie warstw to nie problem - papę można kłaść do -5. Ale strop musiałby być odstany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.10.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ostatnia wersja kuchni. Nie wiem czy nie będzie za ciasno. Krzesła są tak śmiesznie odsunięte, bo chce tam obniżony blat, a nie ma takiego czegoś w IKEA. Już wiem, że okna mam za wysoko i będzie problem z górnymi szafkami, w związku z czym nie wiem czy całkiem nie przemodelować kuchni, ale nie mam pomysłu. Już i tak długo nad tym siedzimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Oj te szafki tam nie pasują okno takie musiałoby być nad samym blatem na jakieś 40 -50 cm wysokości. a moze na odwyrtkę dać te meble, kolo drzwi wysoka zabudowa, a tam gdzie wysoka zabudowa dać blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.10.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) wersja numer 2 na szybko - do dopracowania lepiej? tu wyrzuciłam wyspę - jest więcej blatu, a stół będzie praktyczny od biedy mogę zmniejszyć okno, ale chyba nie aż tyle jakby co mam 172 cm wzrostu koło drzwi to ściana spiżarki i będą tam przesuwne drzwi, więc musi być pusto Edytowane 7 Października 2015 przez immoral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 08.10.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ...hej oglądamy i kibicujemy ...mamy podobny układ kuchni ale w odbiciu lustrzanym, poniżej foto z już wykonanego pomieszczenia, planujemy podobne rozmieszczenie jak w Twoim drugim pliku. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=333277&d=1444286829 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 08.10.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ...hej oglądamy i kibicujemy ...mamy podobny układ kuchni ale w odbiciu lustrzanym, poniżej foto z już wykonanego pomieszczenia, planujemy podobne rozmieszczenie jak w Twoim drugim pliku. Witam i dziękuję za kibicowanie czyli ogólnie z tą kuchnią to kombinuję teraz w dobrą stronę... trochę szkoda mi tej wyspy, bo jeszcze nigdy nie miałam, ale szafek i blatu (co najważniejsze) i tak będzie dużo - a to kosztuje. Z tego co widzę to u was przynajmniej okno jest niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.10.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 To może opuść te okno w dół, bedziesz mieć mniej problemów z planowaniem kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 08.10.2015 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 To może opuść te okno w dół, bedziesz mieć mniej problemów z planowaniem kuchni tylko, że ono już jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts