tynkuj 02.12.2014 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Hej pilna sprawa. Czy ktoś robił z Was może taki międzynarodowy przelew? jest jakaś osoba która pomogła by mi rozwiązać ten problem? poszedłem do banku i dowiedziałem się że robią takie przelewy owszem - ale cena za przelew jest zbyt wysoka według mnie... czy jest jakiś inny sposób na przelanie pieniędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitar34 02.12.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Poszukaj w necie. Ja robiłem przez easysend, bo tam mi najtaniej wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynkuj 04.12.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 W necie to tylko piszą paypal i western union... a wiesz jak to jest przez paypal ? wolę nie bawić się w takie przelewy... w western union drogo...Robiłeś przelewy przez Easysend? możesz powiedzieć jakie koszta przelewu były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitar34 04.12.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Jeżeli chodzi o PayPal - to tutaj masz pewną historię http://www.wykop.pl/link/2271026/paypal-firma-ktora-w-powazaniu-ma-klienta/ Mimo wszystko nie bawiłbym się w to. Robiłem przez Easysend wielokrotnie. Aby wysłać pieniądze musisz założyć konto tam u nich w portalu. Kliknąć kreator przelewu - a on w kilku krokach poprowadzi Cię przez całą procedurę. Będziesz na maila otrzymywał powiadomienia o statusie realizacji przelewu - że jest w trakcie, że dotarł na konto itd. A co do kosztów to są na ich stornie. Ile masz zamiar przelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynkuj 05.12.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Jeżeli chodzi o PayPal - to tutaj masz pewną historię http://www.wykop.pl/link/2271026/paypal-firma-ktora-w-powazaniu-ma-klienta/ Mimo wszystko nie bawiłbym się w to. Robiłem przez Easysend wielokrotnie. Aby wysłać pieniądze musisz założyć konto tam u nich w portalu. Kliknąć kreator przelewu - a on w kilku krokach poprowadzi Cię przez całą procedurę. Będziesz na maila otrzymywał powiadomienia o statusie realizacji przelewu - że jest w trakcie, że dotarł na konto itd. A co do kosztów to są na ich stornie. Ile masz zamiar przelać No właśnie zgadzam się z Tobą paypal jest do bani.. Miałem w zanadrzu wysłać około 3000zł albo więcej - wiesz całe święta, zakupy, prezenty to akurat przyda się do organizacji. Mam nadzieję że uda mi się wysłać pieniądze na czas. Póki co to Easysend ma najlepszą ofertę i byłbym skłonny wysłać przez nich pieniążki. A jak długo idzie takie transfer przez Easysend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitar34 08.12.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Na drugi dzień roboczy będzie na rachunku bankowym w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biorv 03.05.2020 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Odezwał się do mnie znajomy, który chce mi oddać pożyczoną kasę (przypomniał sobie o mnie po roku ). Kwota niewielka, 150 złotych. Jak ma on to do mnie wysłać na konto z PLN? On ma niestety tylko angielskie i tłumaczy tym, że wysłanie jest za drogie i się nie opłaca. Ktoś wysyłał takie niskie przelewy z UK do Polski? Jak zrobić to tanio i najlepiej w czasie rzeczywistym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macko281 03.05.2020 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Przy tak niskiej kwocie to fakt, bank weźmie swoją prowizje. Ja by, przelał paypal o ile masz lub coś podobnego, Applepay, Googlepay albo niech wyślę poczta tzw postał order, wtedy deklaruje wysyłkę gotówki na poczcie , tylko ważne niech nie wkłada gotówki do koperty bo w Polsce na poczcie kradną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.05.2020 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Może przez cinkciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.05.2020 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Reklama ozonowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 13.05.2020 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) A w czym problem kupić bitcoiny i je tobie udostępnić? Przez te parę dni zarobiłbyś 8% Edytowane 13 Maja 2020 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.05.2020 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 W parę dni 8% to w ciągu roku pewnie 584%. Lepiej kupić i trzymać a nie udostępniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 14.05.2020 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Załóż sobie Revolut i wpłaci ci kasę na subkonto w UK bez prowizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 25.05.2020 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Odezwał się do mnie znajomy, który chce mi oddać pożyczoną kasę (przypomniał sobie o mnie po roku ). Kwota niewielka, 150 złotych. Jak ma on to do mnie wysłać na konto z PLN? On ma niestety tylko angielskie i tłumaczy tym, że wysłanie jest za drogie i się nie opłaca. Ktoś wysyłał takie niskie przelewy z UK do Polski? Jak zrobić to tanio i najlepiej w czasie rzeczywistym? 150 zł to jakieś 30 funtów, trzeba patrzeć przede wszystkim na prowizje, np. w Transfer24 do 50 funtów opłata za przelew to £0.59, płaci wysyłający, a po kilku minutach pieniądze są w Polsce, bank nie pobiera też za to opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoszek 01.08.2021 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Kolego wyżej, chciałbym wysłać taki szybki przelew do Polski. Co muszę zrobić? Jakie dokumenty przygotować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 01.08.2021 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Kolego wyżej, chciałbym wysłać taki szybki przelew do Polski. Co muszę zrobić? Jakie dokumenty przygotować? Pozdrawiam Nic nie musisz przygotowywać. Wystarczy rejestracja na stronie Transfer24 i od razu można zrobić przelew. Przelew realizujesz przy użyciu angielskiej karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts