rumax5 02.12.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Mam problem z domem po generalnym remoncie, na zdjęciu zaznaczyłem wszystkie otwory, drzwi i kratki wentylacyjne. Po nocy cały czas na szybach jest woda, w rogach i w gornej części ściany w kuchni walczę z grzybem. Powycinałem już uszczelki w każdym oknie na długości 20 cm i dalej nic tylko odczuwalnie wieje. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 02.12.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 grzej i czekaj aż chałupa wyschnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 02.12.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 i w każdym oknie na długości 20 cm Przy 9-12Pa to potrzeba 9mb. nie 20cm. Radziłbym mechaniczny nawiew pod sufitem w pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts