artb1 02.12.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Przed zabudową kuchni w kształcie litery U, usunąłem spod okna grzejnik, aby cofnąć blat roboczy maksymalnie pod okno. W sezonie grzewczym nie jest komfortowo i chcę dać w kuchni grzejnik (kuchnia 12m2 z wyjściem na salon i korytarz) Rozpatruję kilka opcji. - grzejnik na ścianie wewnętrzej (wady - będzie widoczny i mocowany z dala od chłodnego okna) - 1 lub 2 małe grzejniki schowane w szafce kuchennej, pod blatem. W tym układzie będą kratki w cokołach i blacie. Zaletą jest zachowane zaślepione przyłącze do grzejnika Kusi mnie ocja 2 małych grzejników zabudowanych, mam zamiar montować je bez rozbierania szafek. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.12.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 a może ogrzewanie ścienne, taka podłogówka tylko za ścianą g-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts