marnon 02.12.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Witam! Wybrałem bramę garażową Krispol model Vente K2 RF bez przetłoczeń, otwór mam szeroki na 2700mm... zaproponowano mi dwie bramy jedna o standardowej szerokości 2750mm z napędem somy dexxo optimo druga brama 2700mm szeroka z napędem Starcus 1000N Starcus jest obecnie w promocji za 199zł tylko nie znam firmy, Somfy jaką ma jakość wiadomo , ogólnie polecane produkty koszt napędu 699zł Czy mając otwór szeroki na 2700mm można bez komplikacji zamontować bramę szeroką na 2750mm ? Który napęd wybrać? Starcus czy Somfy dexxo z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 02.12.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Bez problemu mozna zamontowac szersza brame o ile jest miejsce wewnątrz garażu. Na mur zewnetrzny przychodzi potem ocieplenie, które itak zmnejszy jeszcze bardziej swiatło przejazdu jak obecny otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts