kamilpr 02.12.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Witam, 2 tygodnie temu odebrałem mieszkanie od dewelopera w stanie surowym. Teraz chcialem zwiekszyc temperature w mieszkaniu jednak po nastawieniu grzejnikow na poziom 6 mocno grzeje tylko 1/10 grzejnika licząc od lewej strony, czyli od strony termostatu. W 1/10 powierzchni grzejnik jest gorący, a im bardziej w prawo tym coraz zimniejszy. Nie ma różnicy temp miedzy górą a dołem, a jest różnica temp w poziomie. Na dodatek gdy kreci sie termostatem od czasu do czasu słychać przelewającą się wodę. Czym jest to spowodowane ? Co w takiej sytuacji robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trammel 02.12.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 A próbowałeś odpowietrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilpr 02.12.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Jutro mam zamiar to zrobic. Jednak myslalem ze gdy za zapowietrzone wystepuja roznice temperatur w pionie a u mnie sa roznice temperatur w poziomie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.12.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 powietrze zbiera się u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilpr 02.12.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No wlasnie wiec w tym przypadku nie jest to zapowietrzenie grzejnika? Jesli nie to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 02.12.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilpr 02.12.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ale u mnie powietrzenie nie zbiera sie u góry, ponieważ caly grzejnik od góry do dolu z lewej strony jest goracy. Coraz zimniejszy sie robi idac w prawa strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 02.12.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 A dlaczego jutro ? Jakie masz te grzejniki? Płaski śrubokręt w dłoń i sprawdź czy powietrze leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilpr 02.12.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Tak jak pisalem jest to mieszkanie w stanie surowym, nie mieszkam tam dlatego jutro podjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 03.12.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 No wlasnie wiec w tym przypadku nie jest to zapowietrzenie grzejnika? Jesli nie to co ? chłopie skoro jesteś najmądrzejszy to po co się pytasz ?? PS zapowietrzenie grzejnika powoduje właśnie że grzeje tylko początek bo dalej woda nie może się przebić przez korek z powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts