jacek.zoo 02.12.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 mam taki problem, między kuchnia a jadalnia mam ściane o wym 302x275 w której jest otwór o wym 150x230 na zaplanowane drzwi przesuwane dwuskrzydłowe chowane w ściane. i pytanie, czy znacie firmę która zrobi mi drzwi o takiej wysokości w jednakowym modelu jak drzwi wewnętrzne? dzisiaj byłem w salonie drzwi to gość wymyślił że może zamówić mechanizm z firmy podajże eclipse lub ecliss czy jakos tak podobnie brzmiąca a skrzydła z firmy dre, tylko są dwie wady tego rozwiązania, 1) cena, za takie drzwi krzyknął prawie 5tys 2) nie wiem z jakiego powodu ale skrzydła może zamówić mi tylko w tym samym kolorze co drzwi dre ale bez przetłoczeń jak we wszystkich drzwiach wewnętrznych, czyli też nie bedzie do końca do kompletu. zaznaczę że drzwi wewnętrznych jeszcze nie mam, także nie jest zawężony żaden producent. szczerze to pytanie głównie do finladii i nikt ważny ale każda pomoc mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 04.12.2014 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 halo halo, podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.12.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Kasety do systemów przesuwnych to eclisse - bardzo dobra firma z której korzysta między innymi Porta, DRE, Erkado itd.Idź do innego salonu i popytaj czy DRE nie zrobi Ci takich drzwi na zamówienie - a robią i nie daj się oszukać, bo dużo ludzi w salonach mówi, że nie ma takiej opcji, bo boją się schrzanić zamówienie.Jeśli DRE na prawdę nie podejmie się takiej produkcji, to popytaj w Porcie - oni są w stanie zrobić prawie wszystko. Kaseta Eclisse musi też być odpowiednio dobrana do innej wagi skrzydła. Minusy też są - cena skrzydła może powalić Cię na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts