krzychv 03.12.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Witam, potrzebuję pomocy w regulacji okna pcv. Gdy obniżyła się temperatura na zewnątrz zauważyłem, że chłodne powietrze przedostaje się do mieszkania przez nieszczelne okno. Nie znam się absolutnie na oknach i proszę i pomoc. Załączam również dwa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.12.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Proponuje poszukac firmy ktora montowala to okno lub kogos, kto oglasza sie pod haslem "serwis okien".A jak potrzebujesz pomocy to naprostsza rada: przesun skrzydlo w tą strone, z której wieje (w prawo? lewo? do dolu ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 04.12.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 mam ten sam problem, dzwoniłem do firmy która montowała mi okna i co? I miłe zaskoczenie. Myślałem że będą chcieli jakąś kasę za przyjazd i regulację okien a tu słyszę że pierwsza regulacja gratis w ramach umowy gwarancyjnej POZDRAWIAM DRUTEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts