kakusia 03.12.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Nasza łazienka ma wymiary szer.160 dlugosc 275 myslalam o wersji wchodzac do lazienki po lewej scianie ubikacja(geberit) nad- szafka obok pralka i umywalka zdolna szafka Nad pralka i umywalka lustro.... i prysznic kabina prysznicowa .... tylko czy wszystko sie zmiesci na dlugosci 270-275? podobaja mi sie wersje gdzie cala sciana jest w lustrze z tym ze bym musiala zrezygnowac z szafek.. Jakie macie pomysły.? Bo ja obawiam sie ze nie bede miala gdzie postawic kosza na pranie czy reczniki czy chemie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusia 03.12.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 jakiees pooooomysły???? albo na co zwrocic uwage? czy na 275 zmieszcze ubikacje pralke umywalke i prysznic???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.12.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Nie rozumiem Twojego postu, wstaw przecinki, polskie znaki i spacje (np. umywalka zdolna szafka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.12.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 http://static.pokazywarka.pl/i/5401082/596874/gfuyt9iu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusia 06.12.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 POPRAWIONA WERSJA mam nadzieje ze jest zrozumiale:)myslalam o takiej wersji: wchodzac do lazienki po lewej stronie ubikacja(geberit) ,nad geberitem szafka obok geberitu stała by pralka i umywalka.Pralka i umywalka polaczona blatem,umywalka wpuszczona w blat(nienakladana tylko wpuszczona w blat pniewaz naleze do osob niskich ) Nad pralka i umywalka lustro.... i na koncu kabina prysznicowa.Podobaja mi sie prostokatne 100/80 albo 120/80tylko czy wszystko sie zmiesci na dlugosci 270-275? Rowniez podobaja mi sie wersje gdzie cala sciana jest w lustrze z tym ze bym musiala zrezygnowac z szafki nad geberitem....W przypadku tej mojej wersji pomyslalam ze pod oknem moglabym zima wstawiac suszarke na pranie i stal by kosz na pranie czy jest mozliwe postawic geberit, umywalke, pralke i kabine prysznicowa (100cm) na dlugosci 275cm? chyba ze ktos ma inne pomysły na rozstawienie ?Jakie macie pomysły.? Bo ja obawiam sie ze nie bede miala gdzie postawic kosza na pranie czy reczniki czy chemie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 29.12.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 kakusia od pionu na dolnej ścianie geberit ,obok szafka z umywalką , kabina 100x80 półokrągła i wszystko się mieści na wymiarze 231 u mnie kabina będzie jednak koło umywalki mam za mały spad przy takim ustawieniu . u ciebie kabina może być dłuższym bokiem na dłuższej ścianie nie musisz rezygnować z lustra nad geberitem masz ok 50cm szer gdzie możesz zrobić półki z regipsów na różne pierdoły i od tego miejsca do kabiny możesz mieć lustro które też ogranicza półka z regipsów przestrzeń między półkami możesz wstawić szafkę słup i umywalkę osadzoną na szafce (jak to u mnie ) i lustro równie dobrze możesz pralkę zabudować pod oknem możesz zrobić szafkę gdzie będziesz mogła chować chemie i ręczniki a suszarkę możesz opuszczać z ściany w kierunku kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts