lukasz.o81 03.12.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jestem w trakcie wymiany okien w starym budownictwie. Ekipa montuje właśnie parapery z aglomarmuru. Parapet jest montowany na piance. Zastanawia mnie jednak grubość tej pianki - ok 10 cm. Wygląda to tak: http://www.tinypic.pl/lgy8h0ue7if5 Czytałem trochę na ten temat na tym forum i wszędzie jest napisane, że pianki może być ok 2 - 3 cm. Pytanie czy te 10 cm u mnie to nie za dużo. Obawiam się o to czy parapet nie będzie sie uginał, a gładź pod nim nie będzie pękać. Proszę o Wasze opinie o sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 03.12.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 najpierw podmurować tak by było 2-3 cm i dopiero później montować parapetDzień roboty dłużej ale zrobione dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 03.12.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Ja tam widze wiecej fantastycznych rzeczy Widać kawałek taśmy do montażu warstwowego. Do czego mają zamiar to przykleić ? Chyba do pianki ............................. Kotwa która widać po prawej stronie jest zbyt nisko. Obstawiam, ze w dolnej części okna nie ma ich w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 03.12.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Wygląda to tak: http://www.tinypic.pl/lgy8h0ue7if5 Zdjęcie w sam raz do naszej galerii błędów montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 03.12.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a mnie leniowi nawet się tam zajrzeć nie chciało hi hi hiTragedia - niestetyTragedia jakich tu wiele się oglądaGdzie Ci montażyści ??? Wytłukło ich czy co ? Co montaż to jeszcze lepsze kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.12.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 o tych dobrych tu nie ma bo ich klienci nie wchodzą na forum aby po montażu zapytać czy jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 07.12.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Od razu poznać można montaż ,,fahofca'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 07.12.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 I jeszcze Klient zapłacił jak widzę za montaż warstwowy (tzw. ciepły). Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 07.12.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Dramat? Żartujesz, za mało szlajasz się po budowach. Ale dziwisz się ?Ja już przestałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 08.12.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ciekawe ile kosztował ten montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 11.12.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Nawet jakby dopłacili to by było za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.w 16.02.2017 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Witam, nie ma już tej fotki więc b. proszę powiedzcie jakie są błędy montażowe okien i parapetów, na co zwracać uwagę i czego się wystrzegać? Pozt factum to najłatwiej pośmiać się, ale to trzeba właśnie doradzić... B. proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.02.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Przeczytaj na mojej stronie o parapetach.Dokladnie opisane co i jak i czego sie wystrzegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.02.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Witam, nie ma już tej fotki więc b. proszę powiedzcie jakie są błędy montażowe okien i parapetów, na co zwracać uwagę i czego się wystrzegać? Pozt factum to najłatwiej pośmiać się, ale to trzeba właśnie doradzić... B. proszę Pytasz bardzo ogólnie, a tu przypadek był "szczególny" - czyli wymiana okna gdzie przy demontażu starego parapetu najprawdopodobniej odleciało kawał ściany. Jedna ze stron branżowych ma galerię "fuszera jak cholera"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts