slawkie 04.12.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witam, nie wiem gdzie umieścić temat. Mieszkam w akademiku i nad oknem znajduje się nieszczelność przez którą przeciska się wiatr. Nie przeszkadzała mi zbytnio do dziś kiedy zauważyłem czarne strzępki wychodzące z tej szpary. Czy to grzyb? Co z tym zrobić, można to jakoś uszczelnić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.12.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Posprzątać... Znaczy omieść pajęczyny A jak pizga, to dziurę zatkać... bo funga owszem, też rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 04.12.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232577-Zaparowane-okna-oraz-%C5%9Bciana-i-ple%C5%9B%C5%84 tu szerzej o takich problemach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.12.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Akademik Raczej inwestować trudno... doraźnie bym zapiankował, opryskał profi, bo jednak leśne grzybki pożyteczniejsze... i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.12.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To na fotce to zwykła pajęczyna a czarne to kurz na niej. Akademik jak akademik od wrzęsnia 4 mc mija bez sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 04.12.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Aspergillus niger typowy, mało to się człowiek na oglądał ? pajęczyna fakt jest, nie mniej grzybka ja widzę niczym czekista kontrrewolucję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts