danieltor 05.12.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Chciałbym ostrzec wszystkich przed zakupem grzejników firmy FAHMAN. Firma z Nowy Sącz Heating Factory s.c. Kupiłem 4 lata temu (miał mieć 5 lat gwarancji) okazało sie żę zaczął rdzewieć i przeciekać, nigdy nie wisiał na nim mokry ręcznik. Napisałem reklamację., ale email nie istnieje, zadzwoniłem ale telefon również nie istnieje! obecnie firma sprzedaje pod inną nazwą ten sam bubel na allegro i przez sklep internetowy. zadzwoniłem. Pani po 20 telefonach odebrała i kazała wysłac pod inny email. Do dzisiaj nie ma odpowiedzi! zadzwoniłem znowu kilkanaście razy. ale nikt już nie odebrał! 3 adresy mailowe nie istnieją! Na allegro mają kilka kont, część już nieaktualna, teraz piszą że jest 7 lat gwarancji! to totalna bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/195860-fahman-grzejniki-%C5%82azienkowe-rdzewiej%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts