RobertM3 05.12.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Witam planuje remont dachu i szukam dobrego składu materiałów budowlanych z okolic Łodzi, gdzie mógłbym nabyć w rozsądnej cenie blachodachówkę. W internecie zaznałem firmę BK Business: http://www.bk.biz.pl/centrum-budowlane/dachy/. Podoba mi się ten skład budowlany ze względu na profesjonalną ofertę i łatwy kontakt, a poza tym firma dysponuje własnym transportem HDS, co znacznie ułatwia życie gdy nie ma się czasu na organizowanie transportu. Gorąco polecam zapoznać się z ich ofertą i czekam na wasze opinie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.12.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie wiem czy to takie śmieszne walnąć taki spam! Co to za skład, którego nie stać na normalną reklamę? Pewnie tam nikt nie kupuje;). Na takie wpisy jest miejsce w dziale Ogłoszeń drobnych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts