Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FILM: Dekarz - jak znaleźć, ile zapłacić, jak sprawdzić pracę?

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DACxxxAZ to pozwól, że ja skorzystam z twojej propozycji. Mianowicie chciałem zapytać czy wiesz coś o dachówce betonowej Tegalit Protegon, której producentem jest Braas, bo czytałem o tej technologii Protegon i ma całkiem dobre właściwości np. te 10 stopni niższą temperature na spodniej stronie, a na wiosnę mam zamiar wymienić blachodachówke u rodziców bo zaczęła już korodwać. Za pomoc z góry dzięki :)

Jeśli chodzi o stylistykę mimo,że jest promowana do nowoczesnych konstrukcji architektonicznych to mi osobiście bardzo się podoba na budynkach retro. Przy układaniu na dachu trzeba zadbać o równe połacie bo byle dołek,czy górka i pokaże się klawisz. Nie dysponuje laboratorium aby potwierdzić to co reklamują i jaki ma to cel. Jak Ci się podoba to kupuj bo w mojej opinii dachówka nie posiada ukrytych wad lub ich nie dostrzegłem :)

Ooo dzięki wielkie za poświęcony czas, a więc skoro tak mówisz to chyba właśnie na nią postawię. Ale jeszcze jedno dodatkowe pytanko: Bo ostatnio jak przeglądałem inne posty to trafiłem na Tevive, gdzie inwestor wstawił zdjęcia i wygląda również bardzo dobrze i jest podobna, a prawie identyczna i czy któraś z nich ma większe zalety? Czy jednak podobnie to wszystko wygląda ? :)

Ale jeszcze jedno dodatkowe pytanko: Bo ostatnio jak przeglądałem inne posty to trafiłem na Tevive, gdzie inwestor wstawił zdjęcia i wygląda również bardzo dobrze i jest podobna, a prawie identyczna i czy któraś z nich ma większe zalety? Czy jednak podobnie to wszystko wygląda ? :)

Nie miałem tego modelu dachówki w ręce jak sobie przypominam

• 2 weeks później...