Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FILM: Dekarz - jak znaleźć, ile zapłacić, jak sprawdzić pracę?

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
No tak, co za dużo to i krowa nie zje ^^ Inwestorzy tez nie powinni się za bardzo wpychać w kompetencje majstra, ale jednak jak trochę na tym się zna, a widzi, że on robi inaczej to zawsze warto się dogadać. Bo jednak jak mam wydać na swoją przyszłą dachówkę, czyli Tegalit od Brass to oczekuje już wysokiej klasy wykonania :)

Nooo to racja :) Dobrze trafiłem z miejscem zamieszkania ^^, ale jednak jeżeli nie ma się kogoś zaufanego to warto trochę popytać ludzi, bo to może dać sporo, więc jeżeli sam szukasz to życzę powodzenia :)

ja miałem fachowców od więżby,którzy byli z polecenia.do dnia dzisiejszego się nie pojawili :mad:znalazłem "po trasie" ekipę i powoli coś się dzieje.:yes

ja miałem fachowców od więżby,którzy byli z polecenia.do dnia dzisiejszego się nie pojawili :mad:znalazłem "po trasie" ekipę i powoli coś się dzieje.:yes

No to ja juz nie wiem co to za "fachowcy" skoro tak podchodzą do sprawy. No jak widać to na prawdę ciężko trafiić dobrze. Życzę więc powodzenia przy pracach i mam nadzieję, że wszystko zrobią na igłę :) . Jak skończął to podziel się z nami zdjęciami :)

No to ja juz nie wiem co to za "fachowcy" skoro tak podchodzą do sprawy. No jak widać to na prawdę ciężko trafiić dobrze. Życzę więc powodzenia przy pracach i mam nadzieję, że wszystko zrobią na igłę :) . Jak skończął to podziel się z nami zdjęciami :)

więżba już skończona,wiecha zatknięta;)

zajęło im to niepełne trzy dni .wedłóg mnie wyszło dobrze zważywszy na drzewo jakie do mnie przyjechało (też z polecenia :p )

kładzenie dachówki też już u nich zamówiłem :cool:

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...