Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To prawda, niektórym fachowcom najważniejsze jest, aby to im było łatwo wykonać robotę, a zdanie inwestora nie zawsze się liczy. Temu jak posiądziesz szerszą wiedzę przed decyzją to nikt nie będzie nam narzucał swoich nie zawsze dobrych przekonań, opartych jedynie na jego przekonaniach :)
  • Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Dlatego warto korzystać z usług dekarzy polecanych przez innych i tych których widzieliśmy wykonaną robotę. Ja na szczęście mam znajomego dekarza, który na prawdę przykłada się do swojej pracy, więc dużego problemu z tym mam nadzieję nie będe miał :)
Nooo to racja :) Dobrze trafiłem z miejscem zamieszkania ^^, ale jednak jeżeli nie ma się kogoś zaufanego to warto trochę popytać ludzi, bo to może dać sporo, więc jeżeli sam szukasz to życzę powodzenia :)
No tak, co za dużo to i krowa nie zje ^^ Inwestorzy tez nie powinni się za bardzo wpychać w kompetencje majstra, ale jednak jak trochę na tym się zna, a widzi, że on robi inaczej to zawsze warto się dogadać. Bo jednak jak mam wydać na swoją przyszłą dachówkę, czyli Tegalit od Brass to oczekuje już wysokiej klasy wykonania :)
Nooo to racja :) Dobrze trafiłem z miejscem zamieszkania ^^, ale jednak jeżeli nie ma się kogoś zaufanego to warto trochę popytać ludzi, bo to może dać sporo, więc jeżeli sam szukasz to życzę powodzenia :)

ja miałem fachowców od więżby,którzy byli z polecenia.do dnia dzisiejszego się nie pojawili :mad:znalazłem "po trasie" ekipę i powoli coś się dzieje.:yes

Wojtko55, co miało wpływ na Twój wybór, dużo dobrego słyszałem o technologii Protegon zastosowanej przy produkcji tej właśnie dachówki,czy to ze względu na to? Czy po prostu ciekawy(płaski) kształt miał największy wpływ ? :)
ja miałem fachowców od więżby,którzy byli z polecenia.do dnia dzisiejszego się nie pojawili :mad:znalazłem "po trasie" ekipę i powoli coś się dzieje.:yes

No to ja juz nie wiem co to za "fachowcy" skoro tak podchodzą do sprawy. No jak widać to na prawdę ciężko trafiić dobrze. Życzę więc powodzenia przy pracach i mam nadzieję, że wszystko zrobią na igłę :) . Jak skończął to podziel się z nami zdjęciami :)

No to ja juz nie wiem co to za "fachowcy" skoro tak podchodzą do sprawy. No jak widać to na prawdę ciężko trafiić dobrze. Życzę więc powodzenia przy pracach i mam nadzieję, że wszystko zrobią na igłę :) . Jak skończął to podziel się z nami zdjęciami :)

więżba już skończona,wiecha zatknięta;)

zajęło im to niepełne trzy dni .wedłóg mnie wyszło dobrze zważywszy na drzewo jakie do mnie przyjechało (też z polecenia :p )

kładzenie dachówki też już u nich zamówiłem :cool:

hm, a co do filmików, to dla osób nie za bardzo obeznanych w temacie mogą być sporą pomocy przy budowaniu własnego domu i doborze fachowców. No i są oczywistą reklamą pewnych firm, ale cóż, nie ma nic za darmo i ważne, że trochę wiedzy zostało przez nie przekazane.
No całkiem ciekawe i na pewno w jakims stopniu sie przyda. Jednak, że nie wszyscy są typową złotą rączką to i tak trzeba będzie postawić na fachowca również w tym zakresie :)
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Hhahah czyli " z polecenia" w twoim przypadku jakoś nie za bardzo się sprawdziło :) Życzę wytrzymałego dachu i aby jak najdłużej posłużył. Pewnie już trochę czasu temu został ułożony, więc czekamy na informacje :)