Wojtko55 02.04.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 To prawda, niektórym fachowcom najważniejsze jest, aby to im było łatwo wykonać robotę, a zdanie inwestora nie zawsze się liczy. Temu jak posiądziesz szerszą wiedzę przed decyzją to nikt nie będzie nam narzucał swoich nie zawsze dobrych przekonań, opartych jedynie na jego przekonaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 02.04.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 No, ale inwestorzy też czasami się naczytają głupot i myślą, że mogą majstra poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 14.04.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Dlatego warto korzystać z usług dekarzy polecanych przez innych i tych których widzieliśmy wykonaną robotę. Ja na szczęście mam znajomego dekarza, który na prawdę przykłada się do swojej pracy, więc dużego problemu z tym mam nadzieję nie będe miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianMendog 14.04.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 To masz duże szczęście,bo trudno znaleźć kogoś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 19.04.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Nooo to racja Dobrze trafiłem z miejscem zamieszkania ^^, ale jednak jeżeli nie ma się kogoś zaufanego to warto trochę popytać ludzi, bo to może dać sporo, więc jeżeli sam szukasz to życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interiors 21.04.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Inwestorzy to by się tylko wpychali, majster wie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 23.04.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Majster wie lepiej, ale szkoda, że czasami trafiają się i tacy którzy kładą byle szybko i niestety wychodzi więcej złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 26.04.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No tak, co za dużo to i krowa nie zje ^^ Inwestorzy tez nie powinni się za bardzo wpychać w kompetencje majstra, ale jednak jak trochę na tym się zna, a widzi, że on robi inaczej to zawsze warto się dogadać. Bo jednak jak mam wydać na swoją przyszłą dachówkę, czyli Tegalit od Brass to oczekuje już wysokiej klasy wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanalia 30.04.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Nooo to racja Dobrze trafiłem z miejscem zamieszkania ^^, ale jednak jeżeli nie ma się kogoś zaufanego to warto trochę popytać ludzi, bo to może dać sporo, więc jeżeli sam szukasz to życzę powodzenia ja miałem fachowców od więżby,którzy byli z polecenia.do dnia dzisiejszego się nie pojawili :mad:znalazłem "po trasie" ekipę i powoli coś się dzieje.:yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianMendog 03.05.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Wojtko55, co miało wpływ na Twój wybór, dużo dobrego słyszałem o technologii Protegon zastosowanej przy produkcji tej właśnie dachówki,czy to ze względu na to? Czy po prostu ciekawy(płaski) kształt miał największy wpływ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 03.05.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ja miałem fachowców od więżby,którzy byli z polecenia.do dnia dzisiejszego się nie pojawili :mad:znalazłem "po trasie" ekipę i powoli coś się dzieje.:yes No to ja juz nie wiem co to za "fachowcy" skoro tak podchodzą do sprawy. No jak widać to na prawdę ciężko trafiić dobrze. Życzę więc powodzenia przy pracach i mam nadzieję, że wszystko zrobią na igłę . Jak skończął to podziel się z nami zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.05.2015 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Kolejne filmy Zobacz inne filmy murator.tv - to Telewizja Poradnikowa Forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.05.2015 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Zobacz inne filmy murator.tv - to Telewizja Poradnikowa Forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanalia 06.05.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 No to ja juz nie wiem co to za "fachowcy" skoro tak podchodzą do sprawy. No jak widać to na prawdę ciężko trafiić dobrze. Życzę więc powodzenia przy pracach i mam nadzieję, że wszystko zrobią na igłę . Jak skończął to podziel się z nami zdjęciami więżba już skończona,wiecha zatknięta;) zajęło im to niepełne trzy dni .wedłóg mnie wyszło dobrze zważywszy na drzewo jakie do mnie przyjechało (też z polecenia ) kładzenie dachówki też już u nich zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 06.05.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Oooo a jaką dachówkę wybrałeś ceramiczną czy betonową i jaki model jeśli można wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianMendog 11.05.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 hm, a co do filmików, to dla osób nie za bardzo obeznanych w temacie mogą być sporą pomocy przy budowaniu własnego domu i doborze fachowców. No i są oczywistą reklamą pewnych firm, ale cóż, nie ma nic za darmo i ważne, że trochę wiedzy zostało przez nie przekazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 11.05.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 No całkiem ciekawe i na pewno w jakims stopniu sie przyda. Jednak, że nie wszyscy są typową złotą rączką to i tak trzeba będzie postawić na fachowca również w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 03.06.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 No trzeba, ale też samemu trzeba wiedzieć cokolwiek, bo to my odpowiadamy za nasze dachy i za nie płacimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 12.06.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Hhahah czyli " z polecenia" w twoim przypadku jakoś nie za bardzo się sprawdziło Życzę wytrzymałego dachu i aby jak najdłużej posłużył. Pewnie już trochę czasu temu został ułożony, więc czekamy na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 14.06.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Wojtko55 do czyjej i której wypowiedzi się odnosisz, bo się zgubiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts