Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prace dzieci z Ogniska Marymont w Warszawie

Recommended Posts

Kolejny fancik od Żelki - nieocenionej twórczyni cudów - przecudnej urody pięć serduszek - jest o co walczyć :) Cena wywoławcza wyjątkowa - 120 zł

Oto serduszka :

[ATTACH=CONFIG]293689[/ATTACH]

Piesek nowy, niewielki, sympatyczny, gotowy... na święta. Umie śpiewać napopularniejszą piosenkę świąteczną z dzwoneczkami :) Cena wywoławcza 20 zł

piesio.jpgpiesio1.jpg

Zimowe, filcowe ubranko świąteczne na butelkę - cena wywoławcza - 10 pln (samo ubranko, bez zawartości :) ) Zdjęcie kiepskie, bo przy świetle sztucznym i z telefonu - przepraszam za tę nijakość.

ubranko.jpg

Dołożę coś od nas na rozgrzewkę i na uciechę .

1) Winiak..., staropolska przypalanka, 0.5 l destylatu winnego z czarnej porzeczki wysokoprocentowy.

30zł

2) Butelka wina swojskiej roboty, trój-smakowe (ciemny winogron, bez czarny, węgierka) o bogatym bukiecie i przepięknym kolorze, które rozgrzewa ciało, zniewala umysł, plącze nogi. Półsłodkie.

20zł

Zdjęć brak, ale kilka forumowiczów próbowało specjały mojego męża.... chwaląc je :)

Poniżej treść suuper wiadomości od Fightera:

OOO to ja tez cos na aukcje dorzuce. Na szybko rozmawialem z Caparolem, jeszcze go nie mam ale na srode bedzie zwarty i gotowy, ladnie juz go spakuje dla szczesliwego posiadacza:

Tytul aukcji: Słonik na Szczeście

wyglada tak: (nie jest to real photo) ale tak wygląda, jest spory.... takie ze 25-30cm

[ATTACH=CONFIG]294202[/ATTACH]

Jest miekki, pluszowy i kochany jak kaczuszka :)

Na zimne wieczory przy kominku - moja słynna już na Forum pigwówka.

Połówka, pigwówka nastawiona w zeszłym roku - w tym zlana. Raczej trunek dla prawdziwych mężczyzn niż dla dam (na spirytusie)

pigw%C3%B3ka.jpg

telefonem trudno uchwycić ten zdecydowanie ciemnozłoty kolor...

Zapraszam :)