Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Edytko, kjuta, dziękuję Wam bardzo! Ikonka ma już taką piękną cenę, że jeżeli się zgodzicie, to ja dorobię kolejną i niech będzie już po 110zl za ikonkę, za każdą z Was!

Co Wy na to?

A jakby co to wczoraj wieczorkiem zaczęłam robić ikonkę na aukcję i jakoś mi się dorobiła jeszcze jedna. Jeśli by ta druga odpowiadała której z Was, to już jest..., lakierowanie tylko zostało. Jeśli nie, to dorobię taką samą o którą już walczycie. Tylko proszę mi dać znać.

DSC03498.JPG

Edytowane przez Żelka
foto

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelko kochana - toć to jeszcze nie koniec aukcji, cena Twoich absolutnie cudnych ikonek może poszyyyybooować hen hen wysoko. Daj ludziom powalczyć :) Tak sobie też myślę, że skoro cena pierwszej osiągnęła już pułap 110 pln, to jeśli chciałabyś wystawić drugą - zacząć by można od podobnej Jeśli głupoty gadam - poprawcie mnie :)

Szaro dzisiaj, buro dzisiaj - ale można to zmienić - wakacyjny, słoneczny uśmiech dzieci z Ogniska cuda czyni.

Aktualna cena TYLKO 50 zł. Czy ktoś da więcej???

Żelko kochana - toć to jeszcze nie koniec aukcji, cena Twoich absolutnie cudnych ikonek może poszyyyybooować hen hen wysoko. Daj ludziom powalczyć :) Tak sobie też myślę, że skoro cena pierwszej osiągnęła już pułap 110 pln, to jeśli chciałabyś wystawić drugą - zacząć by można od podobnej Jeśli głupoty gadam - poprawcie mnie :)

AnSi ja się przy niczym nie upieram. Jeśli uważasz, że tak jest lepiej, to proszę wystaw tą drugą za podobną cenę i zobaczymy. Oby, dla dobra Dzieci, się udało!

Tutaj jest fotka, dalej zrób jak uważasz.

DSC03499.JPG

Żeluś - zrobione :)

Sercem tworzona, absolutnie wyjątkowa "ikonka" decoupage czeka na swojego wyjątkowego nabywcę. Warta każdej ceny. Edytko M - co Ty na to?

Edytowane przez anSi
takie tam dylematy

Ja się przez Was Dziewczyny popłaczę ze szczęścia! Normalnie stukam tu i mi ręce drżą!!! Dziękuję Wam z całego serca!!!

Żelko nie rycz, bo makijaż z płynie... Zawsze uśmiech dzieci może pomóc w zatrzymaniu potoku łez :)

A ja podbiję cenę swojej serwetki :rotfl:, napracowałam się z nią

ROMANY praca nr 7 serwetka gwiazda srebrna śr. 54cm - 30zł

Romano - masz absolutną rację, ja w takim razie Twoją pracę nr 6 też podbijam do 30 pln :)

Edytowane przez anSi

Mmeliso - dobra duszo :hug:

COŚ przeczuwam, że zanim do fabryki dzisiaj pódę - 2000 będzie jak nic - już tylko 40 złotóweczek brakuje :)

Edytowane przez anSi
złotóweczki