Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmeliso - chyba Ci się oświadczę :) Kjuto - masz groźną rywalkę. Licznik tym razem przekręciła Mmelisa :)

2000 już jest, ale przecież zabawa dopiero się rozkręca, prawda :)

Mmeliso - chyba Ci się oświadczę :) Kjuto - masz groźną rywalkę. Licznik tym razem przekręciła Mmelisa :)

2000 już jest, ale przecież zabawa dopiero się rozkręca, prawda :)

AnSi ...oczom nie uwierzyłam i przeliczyłam sobie i faktycznie jest 2000 zł:wave: Suuuuuuuuuuuuper !!!!!!

Edziu, no cuda, pani, cuda :)

A może Tobie udałoby się do Redakcji dotrzeć, żeby jakiś kubeczek Muratorowy na licytację podrzuciła, co o tym sądzisz? Ja myślę, że miałby wzięcie, ale coś Redakcja na moje wołania głucha. Pewnie grosiki na wybuchową bombkę liczy :)

Redakcja to moglaby zrzute zrobic i podbic dodatkowo ceny ;)

bo poki co to cos slaaaabo im to idzie :p

Dobrze pani prawi, wódki polać trzeba :)

Zostawiam Was teraz kochani na do wieczora. Do fabryki dusz mi czas :) Dziękuję za piękne, owocne przedpołudnie. Tradycyjnie liczę na finansowy szok wieczorny :)

See you...

Edytowane przez anSi
pożegnanie

Chwileczke , chwileczke wlasnie wstalam a tutaj co ?

" Moja ikona " powedrowala do Mmeliski ..... Ty Kochana meliski sie napij i oddawaj co nie Twoje :rotfl:.

Ikone nr. 1 Zelci za 150 zl. poprosze :hug:

Zostawiam Was teraz kochani na do wieczora. Do fabryki dusz mi czas :) Dziękuję za piękne, owocne przedpołudnie. Tradycyjnie liczę na finansowy szok wieczorny :)

See you...

W takim razie przejmuję "stery" kochani liczę, ze będę miała pełne ręce roboty..

prawie czyni różnicę :rotfl:

druga ikona Żelci 130 :)

Kjuta - jesteś niesamowita - szacun za wolę walki, w ogóle wszyscy jesteście WIELCY - WIELKI SZACUN :hug::hug::hug:

Edytowane przez EDZIA

Ikonka Zelci nr.2 - 150 zł.poproszę

Ehhhhhhhhhh Edyta twardy zawodnik z Ciebie. Żelci na pewno serducho się raduje, że takie wzięcie mają jej Ikonki. Wielkie dzięki:hug:

Nie moge sie zalogowac..8 razy i mnie wywala..wiec starania moje z tel..

Odnosnie tego co anSi pisze... Ja proponuje by nie robic konkurencji moim kubeczkom :-D

Kubeczki od Muratora, to proponowalabym podarowac forumowiczom jako Redakcyjne podziekowanie za udzial :yes:

a najlepiej po 2szt, zeby w domu klotni nir bylo ;-) :lol2: