Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Żeluś, to ja dziękuję za wyrozumiałość - metodą prób i błędów jakoś podołałam, a co napsułam i naśmieciłam - to moje. Najwyżej Redakcja albo Edzia rano mnie pogonią :) Dzisiaj kończę - jutro ciężki okołoświąteczny dzień. Wszystkim licytującym bardzo dziękuję, wierzę, że rano ustawi się kolejka po te wszystkie cudowności :) Dziewięcioletnia tradycja tej licytacji - może tak z 900 złotych udałoby się uzbierać.... Co o tym sądzicie?

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No więc jestem - wiedziałam, że coś się wydarzy :) Kaski przybyło, ledwie się wczoraj pożegnałam. Zaczynamy? Na dobry początek

Praca nr 15 - Odwilż u Shreka za 10 poproszę :)

To ja jeszcze też mam bombki. Taki komplecik sople. Cena wywoławcza 50zł, ale mam nadzieję, że troszkę o nie powalczycie, bo warto. W naturze są dużo piękniejsze, to raz, a drugie, aniołki na choince będą czuwać przez cały rok, nie tylko wtedy kiedy zdobią drzewko. ;)

DSC03465.jpgDSC03463.JPG

Nie mogę odpowiedzieć na pw, bo mam tylko możliwość "kasuj wiadomość"..., no chyba, że czegoś nie widzę albo nie umiem....

Redakcjo, Edziu, AnSi, jeśli trzeba, to oczywiście pomogę w aktualizacji, ale nie wiem jak z tym dziś będzie, bo nam znowu prąd wylączyi a moja bateria na laptopie trzyma bardzo mało. Więc dziś może z tym być gorzej. l

Nie mogę odpowiedzieć na pw, bo mam tylko możliwość "kasuj wiadomość"..., no chyba, że czegoś nie widzę albo nie umiem....

Redakcjo, Edziu, AnSi, jeśli trzeba, to oczywiście pomogę w aktualizacji, ale nie wiem jak z tym dziś będzie, bo nam znowu prąd wylączyi a moja bateria na laptopie trzyma bardzo mało. Więc dziś może z tym być gorzej. l

Żelko - bardzo się cieszę , że chcesz i możesz pomóc w aukcji. Dziękuję :hug:

An .. super, że Ty nad tą aukcją czuwasz :):hug:

Arni - dziękuję :hug:To dla mnie zaszczyt, że poproszono mnie o pomoc w tak ważnym zadaniu :)

Kochani - pojawiły się piękne prace Żelki - obrazek ikonopodobny i bombki - sople. Warto o nie powalczyć.

Edytowane przez anSi
ważny

anSi, Żelko - bardzo się cieszę, że zgodziłyście się pomóc w aukcji:hug:

Edziu :) My też się cieszymy, że Ty także zgodziłaś się. Licytacja be z Ciebie to nie licytacja :) To już też forumowa tradycja :)

mmeliso - bardzo, bardzo dziękujemy :)

Hurra!!! Jest już 460 pln - a zaledwie południe minęło. Do dziewięciu stóweczek mniej niż połowa brakuje i połowa prac jeszcze bez przydziału. Uda się?

Edytowane przez anSi
stóweczki