Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko, nie wiem jak to się dzieje, ale ile razy przyjdę i policzę kasę tyle razy ona jakoś się mnoży.

Więc chciałam Ci tylko powiedzieć, że właśnie przekręciłaś 2600 pln

Normalnie te moderatory to liczyć nie umiom - bo teraz jest 2605 pln :) co powagą swojego urzędu potwierdzam :)

I wzajemnie - miłej niedzieli :)

Edyto M- super, że tak się podzieliłaś, że się pomnożyło :) Nefer - dobrze, że jesteś ze swoim liczydłem na posterunku :)

Policzcie jednak dziewczyny jeszcze raz, bo coś mi się nie zgadza i wg mnie jest raczej tylko 2565 :(

Wszystkim miłej niedzieli i trendów zwyżkowych i oczywiście wielokrotnego przekręcania licznika. Może do końca aukcji do 3000 udałoby się dojść. Co Wy na to?

Edytowane przez anSi
liczenie, liczenie....

Skopiowałam wczoraj piki i przy ubranku na butelkę był wpis 50 pln bez nicka. Dziś jest 10 pln (AnSi) .... nie wiem ....nie nadążam ... :) Dobra, czyli nie minęliśmy 2600 ...

Nefer, też nie wiem, co i jak - ale licytowałam sama swój przedmiot i na pewno za cenę wywoławczą -post #376.

Mam jednak nadzieję, że 2600 tak czy owak wkrótce będzie.

Arniko - fajnie, że zechciało Ci się chcieć :)

Nefer tez to widzialam i przeliczylam bylo 2605 :yes:

No to ja mam zagwozdkę. Mam nadzieję, że nie wpłynie to na przebieg licytacji i końcowy wynik będzie rewelacyjny. Będę kibicować :)

Poproszę wino swojskie trójsmakowe Arniki za 50

Edytowane przez anSi
wino

Wina, wina było brak :) Od razu licznik skoczył. Mam nadzieję, że nikt mi go nie odbierze :cool: Wina, a nie licznika oczywiście :) Edytowane przez anSi
wino