anSi 14.12.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 a moze nad fjordy Może nad morze a nawet nad fjordy, choćby i fordem. Niech no tylko się kręci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.12.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ... Gdzie jest Redakcja`? nie widze ich na liscie... Siem czai na wybuchową bombkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Redakcja ma weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.12.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nefer kochana... nie wystraszy Z checia przygarne pod swoj dach juz kilka osob u mnie bylo (nie liczac rodziny) i bylam wrecz szczesliwa, ze moglam pokazac okolice jak i samo miasto ale najlepiej to tak od maja.wtedy jest otwarty szlak np na Preikestolen a teraz dosc OffTopic z mojej strony... czekam na Panow..moze zdecyduja sie zawitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 To jest kierunek w którym jeszcze nie byłam.. mąż zapuścił się już tam dwa razy na rybki.. ależ był zadowolony.. Miał facet marzenie i je realizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nefer kochana... nie wystraszy Z checia przygarne pod swoj dach juz kilka osob u mnie bylo (nie liczac rodziny) i bylam wrecz szczesliwa, ze moglam pokazac okolice jak i samo miasto ale najlepiej to tak od maja.wtedy jest otwarty szlak np na Preikestolen a teraz dosc OffTopic z mojej strony... czekam na Panow..moze zdecyduja sie zawitac Nigdy nie wiadomo gdzie człowiek wiat zawieje Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.12.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) To jest kierunek w którym jeszcze nie byłam.. mąż zapuścił się już tam dwa razy na rybki.. ależ był zadowolony.. Miał facet marzenie i je realizował Arni - to najpierw nad morze, a potem nad fjordy Fanty atrakcyjne czekajom Edytowane 14 Grudnia 2014 przez anSi fanty i fjordy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Zostawić Was na trzy dni i już pijecie?! Ale sama radość Was tutaj tak zastać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.12.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Żeluś, dobrze, że jesteś Gdzieś Ty się podziewała, gdy Cię nie było? TUTAJ już ponad 2700 na koncie Edytowane 14 Grudnia 2014 przez anSi Ż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Pśotam tlochę. Święta idom. No i TO znalazłam, może komuś się przyda do tych trunkuf?Nieużywany, żeby nie było! Wystaw Szefowo za ile kcesz, byle by Dzieciom na radość było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 I zobacz Zeljka jakie ceny osiągnęły Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 No ja się Kobitkom do samej ziemi kłaniam!!! Żeby nie Ich wielkie serca, to ja nawet drobną część tego nie zdołałabym tutaj oferować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.12.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 No ja się Kobitkom do samej ziemi kłaniam!!! Żeby nie Ich wielkie serca, to ja nawet drobną część tego nie zdołałabym tutaj oferować. Oj, Żeluś, Żeluś - jak zawsze zbyt skromna. Gdyby nie Twoje bombki, o które Mmelisa z kjutą prawie się pobiły, to kwota byłaby duuuużoo niższa A i kubeczek muratorowy na pewno osiągnie dobrą cenę, gdy go modki wystawią, bo z Twojej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 No ja się Kobitkom do samej ziemi kłaniam!!! Żeby nie Ich wielkie serca, to ja nawet drobną część tego nie zdołałabym tutaj oferować. Gdyby nie Twoje piękne dzieła to kwota też nie byłaby taka A ja wiem, że ich zdjęcia nie oddają piękna. Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Kobitki cicho, bo jeszcze Wam ktoś uwierzy. Jutro poniedziałek, mam nadzieję, że kubek będzie mieć branie. Proszę uwzględnić fakt, że dłuuugo go szukałam. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.12.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Masz rację ŻELKO - DŁUUUGIE SZUKANIE = WYSOKA CENA Komu oryginalny kubek z logo Muratora. Nowy, nieużywany, przez Żelkę dłuuugo szukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.12.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Uwaga niewybuchy 99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.12.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Uwaga niewybuchy 99 zł Brawoo DZIĘKUJEMY A co na to waleczny człowiek? Edytowane 14 Grudnia 2014 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Uwaga niewybuchy 99 zł Aaaaaaaaaaaaaaaa Redakcja czujna, nie śpi - weekend nie weekend orać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Ponieważ TEN kubek to najlepszy kubek na świecie - i kawa z niego smakuje wspaniale i przez lata mycia w zmywarce nic mu nie jest - biorę za 20 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts