Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer kochana... nie wystraszy :no:

Z checia przygarne pod swoj dach :yes:

juz kilka osob u mnie bylo (nie liczac rodziny) i bylam wrecz szczesliwa, ze moglam pokazac okolice jak i samo miasto :yes:

ale najlepiej to tak od maja.wtedy jest otwarty szlak np na Preikestolen :wiggle:

a teraz dosc OffTopic z mojej strony...

czekam na Panow..moze zdecyduja sie zawitac :cool::popcorn:

Nefer kochana... nie wystraszy :no:

Z checia przygarne pod swoj dach :yes:

juz kilka osob u mnie bylo (nie liczac rodziny) i bylam wrecz szczesliwa, ze moglam pokazac okolice jak i samo miasto :yes:

ale najlepiej to tak od maja.wtedy jest otwarty szlak np na Preikestolen :wiggle:

a teraz dosc OffTopic z mojej strony...

czekam na Panow..moze zdecyduja sie zawitac :cool::popcorn:

Nigdy nie wiadomo gdzie człowiek wiat zawieje :) Czekamy 8)

To jest kierunek w którym jeszcze nie byłam.. mąż zapuścił się już tam dwa razy na rybki.. ależ był zadowolony.. Miał facet marzenie i je realizował :)

Arni - to najpierw nad morze, a potem nad fjordy :)

Fanty atrakcyjne czekajom

Edytowane przez anSi
fanty i fjordy..

Żeluś, dobrze, że jesteś :) Gdzieś Ty się podziewała, gdy Cię nie było?

TUTAJ już ponad 2700 na koncie :)

Edytowane przez anSi
Ż..

No ja się Kobitkom do samej ziemi kłaniam!!! Żeby nie Ich wielkie serca, to ja nawet drobną część tego nie zdołałabym tutaj oferować. :yes:

Oj, Żeluś, Żeluś - jak zawsze zbyt skromna. Gdyby nie Twoje bombki, o które Mmelisa z kjutą prawie się pobiły, to kwota byłaby duuuużoo niższa :)

A i kubeczek muratorowy na pewno osiągnie dobrą cenę, gdy go modki wystawią, bo z Twojej ręki :)

No ja się Kobitkom do samej ziemi kłaniam!!! Żeby nie Ich wielkie serca, to ja nawet drobną część tego nie zdołałabym tutaj oferować. :yes:

Gdyby nie Twoje piękne dzieła to kwota też nie byłaby taka :) A ja wiem, że ich zdjęcia nie oddają piękna. Jak zawsze.