Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No wlasnie... tak pieknie Słonik wystartował.... i co?

Postaram sie załatwić drugiego w środe... i zrobimy aukcje progresywną :) Słonik dla TOP2 licytujących :)

I jak juz bede mial slonika lub sloniki u siebie - zrobie real foto, pomierze i zaktualizuje :)

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fighter - słonik się rozmnoży? Cudna wiadomość.

Spróbujemy go rozmnożyc :)

Są jeszcze wersje "mini" tych słoników... shit... dlaczego ja w ciagu roku takich gadzetów nie zbieram?! durny fighter1983 - teraz by bylo jak znalazl.

j...

AnSi nie odda slonika :no:

Jak juz to mozna go podzielic na paski kolorystyczne :rotfl:

Jaki kolor lubisz najbardziej? Choć - jak dla córek - mogę nawet oddać w całości... POMYŚLĘ :)

No dobra :) Bo tu Panów mało w licytacji... a jednak cos tam dla Panów mamy... tłumaczyć nie trzeba... nieużywana - stała i czekała na swój moment... niestety pusta... no chyba, że dziewczyny z forum napełnią swoimi specjałami :)

Na aukcje: od 10pln

IMG_20141215_215847.jpgIMG_20141215_215900.jpg

Tytuł aukcji: I wszystko jasne....

(wpis nie namawia do spożywania alkokolu... osobom nietrzeżwym i poniżej 18 roku życie - alkokolu nie podajemy)

Edytowane przez fighter1983

Fighter

Ja nie o takim rabacie mówiłam.:mad:

Poza tym torby i buty kupuję sobie sama :D

Torba do nocnego 80 PLN proszę.

wez slonika... po co Ci ta torba... albo piersioweczke dla małża - bedzie jak znalazł na sztormy...i wkurzyłem cormac... wiedzialem.

A nocny za winklem zaraz....Torba będzie w użyciu.....

mam nadzieje ze to nie z powodu tego, ze na trzezwo na swoja elewacje nie mozesz patrzec... true story... nothin you can do .... przytul Słonika !

Taaa już dzisiaj wskazywałam miejsca do poprawki.....

Słonik ładny, ale zrobię pas.

~1km2 elewacji... dziwne by bylo zeby nie bylo. Dobra bo OT robimy.... Licytowac drogie Panie Slonia !