Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czytam dalej i oczom nie wierze... Co tu sie wyrabia???? O alkoholu i rozmnazaniu:rotfl:

Po wiele ten slon juz?

po 85... dajeeeeszzzz

a i tak nie wygrasz bo kjuta grubo idzie.....

Nefer - symbioza ?

Napelnisz moja piersiowke swoim zacnym wyrobem? dostarczam do Ciebie - Ty napełniasz ... i piersiowka gotowa do uzycia leci :)

Nieee:no: Tak nie moze byc. Alkoholu co prawda nie pije, ale wydaje mi sie, ze to bylby grzech wielki naleweczke Nefer nalac do piersiowki.

Nalewaczka to w kieliszeczek i delektowac sie trzeba:yes:

Nieee:no: Tak nie moze byc. Alkoholu co prawda nie pije, ale wydaje mi sie, ze to bylby grzech wielki naleweczke Nefer nalac do piersiowki.

Nalewaczka to w kieliszeczek i delektowac sie trzeba:yes:

no moze i tak.. ale piersioweczka z nierdzewnej stali... w sam raz do kurtki narciarskiej... jakby ktorys z Panow do Wloch w Alpy jechal... no c'mon... piersiowka zaladowana i gotowa a na stoku... BEZCENNA jeszcze z takim szlachetnym trunkiem

jasne - to będzie bardzo dobra symbioza :)

DEAL..

Poprosze Nefer o 2 rzeczy:

1 - wystawienie na aukcje z opisem ze powered by Nefer

2 - na maila (BŁAGAM) na maila dane do wyslania do Ciebie tej piersioweczki

i jeszcze jedna... jak juz sie aukcje zakoncza - na maila - nie na PW gdzie i do kogo podstawiac kuriera. Bo zgnine z tym...

Fighter - zrobimy tak - ja tę Twoją piersióweczkę zapełnię moją boską wiśniówką :)

Po aukcji załatwimy temat - spoko. Ja ogarnę.

no nie... tak popatrzylem.. sam ide chyba licytowac swoja wlasna piersiowke skoro z Twoja wisniowka... SO SICK !

Piersiowka powered by Nefer - fighter 1983 - 35pln :)