Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje trunki też kiedyś wylicytował...

Oj ArnikoTwoje naleweczki są przednie!!!. Też kiedyś wylicytowałam naleweczkę z czarnej porzeczki. Mój mąż po pierwszym, solidnym łyku stwierdził, że może smokowi wawelskiemu konkurencję w zianiu ogniem zrobić. Mają moc oj, mają

Oj ArnikoTwoje naleweczki są przednie!!!. Też kiedyś wylicytowałam naleweczkę z czarnej porzeczki. Mój mąż po pierwszym, solidnym łyku stwierdził, że może smokowi wawelskiemu konkurencję w zianiu ogniem zrobić. Mają moc oj, mają

Qrczeee :) Pokusa wielka :)

A dlaczemu dzisiaj nic sie nie zalicytowalo?

Jakis jeden wpis tylko byl?

Bo SLoni wiecej sprowadze.... tak byc nie moze ...

Tak całkiem nic to nieee. Romana przecież licytowała :) Inni pewnie sił nabierają. Słoniom też się po intensywnym, przyspieszonym rozmnażaniu odpoczynek jakiś należy, co nie?

Tak całkiem nic to nieee. Romana przecież licytowała :) Inni pewnie sił nabierają. Słoniom też się po intensywnym, przyspieszonym rozmnażaniu odpoczynek jakiś należy, co nie?

no rejczel....

wgle Maciek jak sie przejal.. dzwonil dzisiaj, zeby na jutro sie umowic w Warszawie z naszym kierowcą - bombowca po odbior slonikow :) I jeszcze nie zadzwonil do mnie tylko do kolegi. Mina kolegi gdy uslyszal w sluchawce "Daj mi numer do Romana, bo musze mu Sloniki dostarczyc..." gdy nie wiedzial co ja tu w miedzyczasie robie na forum - bezcenna :)

... "Daj mi numer do Romana, bo musze mu Sloniki dostarczyc..." :)

Znaczy - w potrzebieś :)

A tak przy okazji - Kochani! piękne, kolorowe słoniki - na szczęście, na smutki wszelakie, na pogody i niepogody, NA DOBRE I NA ZŁE - warte każdej ceny!! Do wzięcia :)