Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Piękne prace dzieciaczków, cudowności forumek i forumków - także do przygarnięcia. Oglądać, wybierać, przebierać, licytować, kupować, nie marudzić - bo już tylko 2 dni zostało :)

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cormac... to moze wspolna licytacje?

ja lubie symbiozy :)

Bo Nefer ma mi wisniowke wyslac do ladowania tej piersiowki, albo ja jej piersiowke... a jak wygrasz to i tak bede u Ciebie... logistycznie trzeba to dobrze rozwiazac :)

Ty dostaniesz piersiowke - ja zawartosc, albo jakos sie dogadamy.

I jeszcze z anSi jakos trzeba to skorelowac

Edytowane przez fighter1983

A ja na degustację podjadę :) :)

no wlasnei dopisalem, ze trzeba koniecznie Ciebie uwzglednic w planach.

Nefer... ja bez tej Twojej wisniowki, widze nie mam po co jechac do 3city (usmiecha sie ladnie...)

No to musiał być to winiak .. czyli to samo co teraz wystawiłam :)

Arniko już nie ten wiek na takie procenta:cool:

Widzę, że winko Twoje na liście , białe czy czerwone?:)

Sypnie ktoś groszem? Prooszeem :) Tylko 30 złotych brakuje do okrągłej stóweczki :)

a Nef wystawila wisniowke? w sensie sama wisniowke .. jak tak: to oferta +30 fighter1983 co zrobisz... nic nie zrobisz...

Fighter - Nefer wystawiła tylko piersiówkę z wiśniówką. To co? Przebijasz ofertę cormac o 30 pln? :cool::) Wszak i tak do 3 City wszystko pojechać ma zamiar :)

Arniko już nie ten wiek na takie procenta:cool:

Widzę, że winko Twoje na liście , białe czy czerwone?:)

Edziu - nie znam odpowiedzi, ale.. fajnie, że jesteś , że udało się trochę odgruzować :)

anSi - piersiowka z wisniowka jest w symbiozie Nefer i fighter1983 :) pakiet sklada sie z piersiowki fightera i wkladu Nefer) wiec... nie bardzo politycznie licytowac "polowicznie swoja" aukcje

25. Nefer - słynna pigwówka cena wywoławcza - owp 100 pln - Nef? wymienisz na wisniowke w przypadku wygranej aukcji? jezeli tak: to 130 - fighter1983

anSi - piersiowka z wisniowka jest w symbiozie Nefer i fighter1983 :) pakiet sklada sie z piersiowki fightera i wkladu Nefer) wiec... nie bardzo politycznie licytowac "polowicznie swoja" aukcje

25. Nefer - słynna pigwówka cena wywoławcza - owp 100 pln - Nef? wymienisz na wisniowke w przypadku wygranej aukcji? jezeli tak: to 130 - fighter1983

Uuuups :) Przerosło mnie :)