Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Edzia.. winko jest czerwone, bardzo mocno czerwone, ...

Jest to mocne wino , ok 15% może 16% , raczej słodkie niż wytrawne.

Jest trój smakowe z ciemny winogron, czarny bez i śliwka...

Patent mojego męża.

Jest bardzo rozgrzewające , rozweselające i plątające nogi.Doskonale działa na kobiety, nie jest obojętny dla mężczyzn.

No to 90 zł:D zobaczymy jak długo będzie moje:yes:

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edziuuu - nawet nie wiesz, ja ja bym też chciała, gdybym mogła - aleee....na zdrowie :)

Szanowni Państwo - 3530 na aukcyjnym koncie :) To co, gramy do 3600?

Edytowane przez anSi
:)

czy ja mogę prosić o nr konta na pw ? nie wiem, czy jutro znajdę czas na zajrzenie na forum, potem wyjeżdżam i nie chciałabym, aby w chaosie przedświątecznym mi umknęła taka rzecz, jak przelew, a przecież czeka na mnie gorący uśmiech, nie mogę pozwolić, aby się dzieciaki zawiodły

Hmmm, myślę że nic się nie zmieniło od ubiegłego roku. Ale na wszelki wypadek wysłałam do Redakcji prośbę o potwierdzenie.

Znalazłam ich stronę, http://stara4.pl/pomoc.html

Uwaga WAŻNY DOPISEK - DLA OGNISKA MARYMONT

Edytowane przez EDZIA

Orcze... jak to drzewiej bywało? Potwierdzenie wysyłało się chyba do Redakcji, prawda Edziu?

Dziewczyny - poczekajmy do jutra, na Redakcję. Obiecuję, że osobiście sms-owo lub mejlowo Was powiadomię :)

A tymczasem....licytujemy, walczymy, podbieramy, zgarniamy .... czas jak rwąca rzeka - ucieka, ucieka, ucieka :)

Edyto - jasne, że wszystko się może zdarzyć :) Wszak gramy dalej - przed nami ostatni - najbardziej emocjonujący dzień :)

Kto zyska, a kto straci - tego nie wie nikt :)

Ktoś, coś albo na coś ? Zapraszamy :)

Wkroczyliśmy w nowy dzień z kwotą 3530. Wierzę, że jutro licznik kilkakrotnie przekręci się. Dobrej nocy wszystkim przyglądającym się, licytującym, zastanawiającym się :) Ostatnie godziny przed nami :)