Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przypomnę : Przesyłki przechodzą przez Fightera.

Po zakończeniu aukcji z każdym się skontaktuję i podam instrukcję.

Nefer, ja wyślę sama, jeśli można :)

:bye: ja już się pożegnam, jutro pobudka 4:50. Dziękuję za aukcję, mam nadzieję, że może jeszcze ktoś tu zajrzy.

Również pięknie dziękujemy za serce, za fanty, za obecność. Dobrej nocy, a potem dobrych, spokojnych Świąt :)

Ja też sama prześlę pocztą. Poproszę Forumowiczów którzy wylicytowali moje rzeczy o adres na pw. Bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim! Dzieciom z Ogniska, Wszystkim Forumowiczom i Redakcji, życzę Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Ponieważ aukcja zbliża się wielkimi krokami do końca opiszę krótko jak będzie wyglądała przesyłka wylicytowanych przedmiotów.

Prace dzieci z Ogniska Marymont zostaną dostarczone przez Redakcję.

Wszyscy, którzy wylicytowali prace dzieci zostaną poproszeni przez Redakcję o podanie swoich danych do wysyłki

Prace przekazane przez Forumowiczów, dzięki uprzejmości Fightera i jego firmy zostaną przez niego obsłużone.

Poproszę zarówno osoby przekazujące przedmioty na aukcję jak i osoby, ktore aukcje wygrały o podanie danych do wysyłki.

Po skompletowaniu - przesyłam plik .xlsx do Fightera.

Fighter mailowo skontaktuje sie z osobami wysyłającymi przesyłki w sprawie terminu odbioru przesyłki.

Zostaną przygotowane listy przewozowe i do drzwi zapuka kurier po odbiór przedmiotów.

A następnie firma kurierska dostarczy przedmioty do osób, które aukcje wygrały.

Cała powyższa operacja ma na celu zdjęcie z Forumowiczów kosztów przesyłek - koszty przesyłek pokrywa firma Fightera - za co serdecznie Fighterowi dziękujemy.

Odezwę się na priv do zainteresowanych - sprawdźcie więc, czy nie macie zapchanych skrzynek :)

Ja rowniez poprosze o adresy :yes:

Alez to byla piekna licytacja

Ciesze sie, ze moglam miec w niej swoj udzial :wiggle:

Mmelisko, miałaś w niej swój wielki udział. Baaardzo dziękujemy :)