anSi 18.12.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 map78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 I koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.12.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 map78 - przyczajony tygrys... ukryty smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Map dała ognia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 18.12.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Czyli strategia zadziałała;) Pozdrowienia dla Mmelisy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 kochani - 3820 złotych na koncie aukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.12.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 GG Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 map78 i greengaz - bardzo proszę o Wasze adresy na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 18.12.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Fighter, mogłeś wziąć ze mnie przykład i w końcówce Redakcję ze bombki skroić Oni zawsze niemrawi, więc pewnie nie zdążyliby z reakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Fighter, mogłeś wziąć ze mnie przykład i w końcówce Redakcję ze bombki skroić Oni zawsze niemrawi, więc pewnie nie zdążyliby z reakcją Loooooooooooool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 To była piękna aukcja! Jeszcze nigdy tyle nam się nie udało zebrać dla Ogniska. Za rok, w grudniu, kolejna. Jeśli Wy tam będziecie, to ja z całych sił postaram się znowu z Wami być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.12.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 To była piękna aukcja! Jeszcze nigdy tyle nam się nie udało zebrać dla Ogniska. Za rok, w grudniu, kolejna. Jeśli Wy tam będziecie, to ja z całych sił postaram się znowu z Wami być. za rok... dajcie mi to do organizacji w polowie listopada. Zalozenie over 10k... co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Darczyńcy wystawiający przedmioty na aukcji powinni już otrzymać wiadomość na priv z prośbą o dostarczenie adresów Za chwilę przesyłam do osób, które wygrały przedmioty. Jeśli wszystko pójdzie sprawnie kurier wyruszy w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 To była piękna aukcja! Jeszcze nigdy tyle nam się nie udało zebrać dla Ogniska. .... Żeluś, cuda czasem się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 18.12.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jeszcze tak w kwestii formalnej:)Wygrałem 3 aukcję, to teraz zliczam wszystko do kupy i całą kwotę wpłacam na konto podane na pierwszej stronie? Czy osobno za każdą rzecz, czy jeszcze inaczej? Sorki za głupie pytanie, ale ja tu pierwszy raz i nie chciałbym potem zrobić wam problemów w dochodzeniu roszczeń od dłużników:D A pewnie jakaś księgowość tam prowadzicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 18.12.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Należność uregulowana i dane kontaktowe wysłane W imieniu dzieciaków WAM organizatorom WIELKIE DZIĘKI ! http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jeszcze tak w kwestii formalnej:) Wygrałem 3 aukcję, to teraz zliczam wszystko do kupy i całą kwotę wpłacam na konto podane na pierwszej stronie? Czy osobno za każdą rzecz, czy jeszcze inaczej? Sorki za głupie pytanie, ale ja tu pierwszy raz i nie chciałbym potem zrobić wam problemów w dochodzeniu roszczeń od dłużników:D A pewnie jakaś księgowość tam prowadzicie:) Myślę, że spokojnie możesz wysłać łączną kwotę. Księgowość .... hmmm.... wierzymy sobie, więc chyba nie ma takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Należność uregulowana i dane kontaktowe wysłane W imieniu dzieciaków WAM organizatorom WIELKIE DZIĘKI ! http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif Dzięki za Wielkie serducho dla Dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Osoby wystawiające przedmioty i te które wygrały licytacje otrzymały ode mnie wiadomość na priv.Będę wdzięczna za przesłanie danych. P.s jeśli mi się ktoś zawieruszył - proszę o hasło. W wiadomość macie do mnie numer telefonu, w razie pytań i wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2014 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Kochani, piękna aukcja. Bardzo dziękujemy za udział wszystkim Forumowiczom. Bardzo dziękujemy (w kolejności alfabetycznej) anSi, EDZIA, Nefer, za ich fantastyczną pracę . Na pewno to było wielkie wydarzenie na naszym forum. Wasza niezwykła reakcja, wrażliwość - za to podziękowania i szacunek w imieniu Redakcji i ogniskowych dzieci, które zbierały na wakacje. Mamy list od Ogniska Marymont - jutro go opublikujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts