Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To była piękna aukcja! Jeszcze nigdy tyle nam się nie udało zebrać dla Ogniska. Za rok, w grudniu, kolejna. Jeśli Wy tam będziecie, to ja z całych sił postaram się znowu z Wami być. :hug:

za rok... dajcie mi to do organizacji w polowie listopada. Zalozenie over 10k... co najmniej :)

Darczyńcy wystawiający przedmioty na aukcji powinni już otrzymać wiadomość na priv z prośbą o dostarczenie adresów :)

Za chwilę przesyłam do osób, które wygrały przedmioty.

Jeśli wszystko pójdzie sprawnie kurier wyruszy w poniedziałek :)

Jeszcze tak w kwestii formalnej:)

Wygrałem 3 aukcję, to teraz zliczam wszystko do kupy i całą kwotę wpłacam na konto podane na pierwszej stronie? Czy osobno za każdą rzecz, czy jeszcze inaczej? Sorki za głupie pytanie, ale ja tu pierwszy raz i nie chciałbym potem zrobić wam problemów w dochodzeniu roszczeń od dłużników:D A pewnie jakaś księgowość tam prowadzicie:)

Jeszcze tak w kwestii formalnej:)

Wygrałem 3 aukcję, to teraz zliczam wszystko do kupy i całą kwotę wpłacam na konto podane na pierwszej stronie? Czy osobno za każdą rzecz, czy jeszcze inaczej? Sorki za głupie pytanie, ale ja tu pierwszy raz i nie chciałbym potem zrobić wam problemów w dochodzeniu roszczeń od dłużników:D A pewnie jakaś księgowość tam prowadzicie:)

Myślę, że spokojnie możesz wysłać łączną kwotę.

Księgowość .... hmmm.... wierzymy sobie, więc chyba nie ma takiej potrzeby :) :hug:

Osoby wystawiające przedmioty i te które wygrały licytacje otrzymały ode mnie wiadomość na priv.

Będę wdzięczna za przesłanie danych.

P.s jeśli mi się ktoś zawieruszył - proszę o hasło. W wiadomość macie do mnie numer telefonu, w razie pytań i wątpliwości

Kochani, piękna aukcja. Bardzo dziękujemy za udział wszystkim Forumowiczom. Bardzo dziękujemy (w kolejności alfabetycznej) anSi, EDZIA, Nefer, za ich fantastyczną pracę :yes:. Na pewno to było wielkie wydarzenie na naszym forum. Wasza niezwykła reakcja, wrażliwość - za to podziękowania i szacunek w imieniu Redakcji i ogniskowych dzieci, które zbierały na wakacje.:hug:

Mamy list od Ogniska Marymont - jutro go opublikujemy.