Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Prosimy o adresy jako prywatną wiadomość do: Redakcja. Prace dzieci są już w redakcji - jutro wysyłka kurierem!

Wpłaty prosimy dokonać na konto:

STP „Stara 4”

00-231 Warszawa, ul. Stara 4

Nr konta 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126

Na przelewie koniecznie dopisek: Aukcja Muratora - darowizna Ognisko Marymont

Dziękujemy!

Edytowane przez Redakcja

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

za rok... dajcie mi to do organizacji w polowie listopada. Zalozenie over 10k... co najmniej :)

Jest pewien pomysł i cel jakiejś nowej akcji: Ognisko nie ma sprzętu nagłaśniającego. Pożycza sprzęt na swoje imprezy, jest problem. Może by się udało coś zaplanować...

Ale to oczywiście przyszłość. Dzisiaj cieszymy się pięknym wynikiem licytacji i tym, jak zareagowało forum.

Edytowane przez Redakcja

Przelalam 250 zeby bylo na znaczek. Dzieki i do nastepnego roku.

Ziuto o złotym sercu :) Znaczki w tym roku nie będą raczej potrzebne, tak więc nadwyżka zasili konto Ogniska :)

Jest pewien pomysł i cel jakiejś nowej akcji: Ognisko nie ma sprzętu nagłaśniającego. Pożycza sprzęt na swoje imprezy, jest problem. Może by się udało coś zaplanować...

Ale to oczywiście przyszłość. Dzisiaj cieszymy się pięknym wynikiem licytacji i tym, jak zareagowało forum.

Redakcjo mam fanty ktore chetnie wystawie na kolejna licytacje :yes:......... prosze planowac ........ :yes:

To była piękna aukcja! Jeszcze nigdy tyle nam się nie udało zebrać dla Ogniska. Za rok, w grudniu, kolejna. Jeśli Wy tam będziecie, to ja z całych sił postaram się znowu z Wami być. :hug:

Zelciu juz szykuje sobie miejsce w swoim domku na Twoje kolejne CUDO ktore mam nadzieje uda mi sie znow wylicytowac w przyszlym roku :hug:

kjuto - bez nerw :) Będzie dobrze :) Jako bardzo aktywna licytująca otrzymasz kilka paczek od kuriera , a ode mnie i od Żelci przesyłki przyniesie pan listonosz :) Uśmiech dzieci trafi do Ciebie natomiast najspecjalniejszą z dróg - niewidzialną drogą serca. Już Ci zazdroszczę :)