Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ode mnie, jednak też kurierem (fighter dziękuję). Nefer mnie wczoraj wzięła w obroty i wytłumaczyła, jakie to proste. :)

Sorry więc za zamieszanie :)

Ode mnie więc tylko przybędzie przystojny - mam nadzieję - listonosz :) Paczki do kjuty, map78 i greengaza już spakowane, zaadresowane - dzisiaj będą wysłane :)

A ja zaczelam dzisiejszy dzien z usmiechem na twarzy i niech tak juz zostanie :D

Wprowadzajac dane do przelewu, musialam zarejestrowac odbiorce..a ze nasz bank wysyla smsa z taka informacja, to po kilku sekundach odbieram tel od meza : zonko bank mi smska wyslal...

tak tak kochanie,tak czulam ze zaraz zadzwonisz... pomagamy dzieciaczkom, wlasnie robie przelew :rotfl:

Podziękowania z Ogniska Marymont :)

Kochani !!!

Przebieg naszej tegorocznej Aukcji świetnie oddaje klimat wiersza Juliana Tuwima „Lokomotywa” .

Najpierw -- powoli -- jak żółw -- ociężale,

Ruszyła -- maszyna -- po szynach -- ospale,

Szarpnęły wagony i ciągną z mozołem - nasze wieloletnie dobre forumowe Anioły,

I kręci się, kręci się koło za kołem,

I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej i tak dobiegła końca.

Przyznam, że w najśmielszych oczekiwaniach nie przypuszczałam, że takie będzie jej zakończenie. Tak, tak mam zaszczyt ogłosić, że padł rekord w naszej dziewięcioletniej aukcyjnej historii!!!

Ten czas spędzony z Wami zawsze jest wyjątkowy, Wasze zaangażowanie i chęć pomocy jest nieoceniona. Będziemy tęsknić za atmosferą tych dni, już nie możemy doczekać się następnego spotkania. Bardzo, bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom Aukcji.

Specjalne podziękowania kierujemy do forumowych podwójnych darczyńców, którzy wystawili na Aukcji swoje wyroby zarówno rękodzieło jak i przedmioty „użytkowe”.

Jesteśmy ogromnie wdzięczni tym, którzy podgrzewali aukcyjny klimat, czyli społecznym moderatorom EDZI, Żelce, anSi i Nefer :). To dzięki Waszym umiejętnościom motywowania i mobilizowania forumowej drużyny mogliśmy osiągnąć taki rezultat.

Z wyrazami szacunku, życząc wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku

Marta Dąbrowska, kierownik Ogniska Marymont

Wigilia w Ognisku 2014 - zobacz:

jaselka.jpg

Edytowane przez Redakcja

ja się ubranka nie doczekam, to i butelki nie kupię, więc przybliżoną równowartość

na Marymont przeleję :yes:

poszło

jamles - wielki, dobry człowieku, jak dobrze, że jesteś :)

Uprzejmie melduję , że przelew poszedl dziś rano.

Połączyłam kwoty, komu wysłać potwierdzenie?

Akcja super.

Skoro poszedł., to dojdzie :) Co tu potwierdzać :):)

Przelew wysłany.

To takie wzruszające, jak bardzo ludzie się zaangażowali w pomoc dla dzieci. Jesteście wielcy!!!

Pozdrawiam serdecznie i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!

:)

Dziękujemy :) Pozdrawiamy. Świąt dobrych, spokojnych życzymy :)

A ja zaczelam dzisiejszy dzien z usmiechem na twarzy i niech tak juz zostanie :D

Wprowadzajac dane do przelewu, musialam zarejestrowac odbiorce..a ze nasz bank wysyla smsa z taka informacja, to po kilku sekundach odbieram tel od meza : zonko bank mi smska wyslal...

tak tak kochanie,tak czulam ze zaraz zadzwonisz... pomagamy dzieciaczkom, wlasnie robie przelew :rotfl:

Mmeliso, wiesz już że Cię lubię, prawda? :)

Och jak mi wstyd.Przegapiłam licytację.

Już uspokoiłam sumienie i przelałam 100zł dla dzieciaczków.

Pozdrawiam wszystkich licytujących i wystawiających

Zawstydzony kontradmirał

wyslij Nefer adres swoj wraz z nr telefonu

Po nowym roku cos fajnego dla Ciebie znajde :)