Mmelisa 19.12.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Czyli SWIFT: PKOP PL PW Daje znac ze rowniez dokonalam przelewu i kwote zaokraglilam o te 5zlotoweczek (zawsze to pare groszy wiecej dla dzieciaczkow) co do swift Nefer PKOPLPW jest prawidlowe smigam pisac adres teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Ode mnie, jednak też kurierem (fighter dziękuję). Nefer mnie wczoraj wzięła w obroty i wytłumaczyła, jakie to proste. Sorry więc za zamieszanie Ode mnie więc tylko przybędzie przystojny - mam nadzieję - listonosz Paczki do kjuty, map78 i greengaza już spakowane, zaadresowane - dzisiaj będą wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.12.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A ja zaczelam dzisiejszy dzien z usmiechem na twarzy i niech tak juz zostanie Wprowadzajac dane do przelewu, musialam zarejestrowac odbiorce..a ze nasz bank wysyla smsa z taka informacja, to po kilku sekundach odbieram tel od meza : zonko bank mi smska wyslal... tak tak kochanie,tak czulam ze zaraz zadzwonisz... pomagamy dzieciaczkom, wlasnie robie przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Butelka w lodówce nie może się doczekać ubranka:cool:. ja się ubranka nie doczekam, to i butelki nie kupię, więc przybliżoną równowartość na Marymont przeleję poszło Edytowane 19 Grudnia 2014 przez jamles przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 19.12.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Przelew wysłany. To takie wzruszające, jak bardzo ludzie się zaangażowali w pomoc dla dzieci. Jesteście wielcy!!! Pozdrawiam serdecznie i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.12.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Podziękowania z Ogniska Marymont Kochani !!! Przebieg naszej tegorocznej Aukcji świetnie oddaje klimat wiersza Juliana Tuwima „Lokomotywa” . Najpierw -- powoli -- jak żółw -- ociężale, Ruszyła -- maszyna -- po szynach -- ospale, Szarpnęły wagony i ciągną z mozołem - nasze wieloletnie dobre forumowe Anioły, I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej i tak dobiegła końca. Przyznam, że w najśmielszych oczekiwaniach nie przypuszczałam, że takie będzie jej zakończenie. Tak, tak mam zaszczyt ogłosić, że padł rekord w naszej dziewięcioletniej aukcyjnej historii!!! Ten czas spędzony z Wami zawsze jest wyjątkowy, Wasze zaangażowanie i chęć pomocy jest nieoceniona. Będziemy tęsknić za atmosferą tych dni, już nie możemy doczekać się następnego spotkania. Bardzo, bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom Aukcji. Specjalne podziękowania kierujemy do forumowych podwójnych darczyńców, którzy wystawili na Aukcji swoje wyroby zarówno rękodzieło jak i przedmioty „użytkowe”. Jesteśmy ogromnie wdzięczni tym, którzy podgrzewali aukcyjny klimat, czyli społecznym moderatorom EDZI, Żelce, anSi i Nefer . To dzięki Waszym umiejętnościom motywowania i mobilizowania forumowej drużyny mogliśmy osiągnąć taki rezultat. Z wyrazami szacunku, życząc wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku Marta Dąbrowska, kierownik Ogniska Marymont Wigilia w Ognisku 2014 - zobacz: Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 19.12.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Uprzejmie melduję , że przelew poszedl dziś rano.Połączyłam kwoty, komu wysłać potwierdzenie? Akcja super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ja się ubranka nie doczekam, to i butelki nie kupię, więc przybliżoną równowartość na Marymont przeleję poszło jamles - wielki, dobry człowieku, jak dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Uprzejmie melduję , że przelew poszedl dziś rano. Połączyłam kwoty, komu wysłać potwierdzenie? Akcja super. Skoro poszedł., to dojdzie Co tu potwierdzać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Przelew wysłany. To takie wzruszające, jak bardzo ludzie się zaangażowali w pomoc dla dzieci. Jesteście wielcy!!! Pozdrawiam serdecznie i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT! Dziękujemy Pozdrawiamy. Świąt dobrych, spokojnych życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A ja zaczelam dzisiejszy dzien z usmiechem na twarzy i niech tak juz zostanie Wprowadzajac dane do przelewu, musialam zarejestrowac odbiorce..a ze nasz bank wysyla smsa z taka informacja, to po kilku sekundach odbieram tel od meza : zonko bank mi smska wyslal... tak tak kochanie,tak czulam ze zaraz zadzwonisz... pomagamy dzieciaczkom, wlasnie robie przelew Mmeliso, wiesz już że Cię lubię, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ja się ubranka nie doczekam... To Ty taki golutki na Święta zostaniesz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 To Ty taki golutki na Święta zostaniesz:jawdrop: trochę złomu sprzedałem, starczy na jakiś sześciopak to się folią owinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.12.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Właśnie odjechał kurier:) Nie dostaliśmy jeszcze kilku adresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie otrzymane adresy Uprzejmie proszę jeszcze o adresu od : EDZIA Elfir Sharlotka Tereska77 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jamlesik, to nie może tak być. Ubranka nie umiem zrobić, ale buteleczkę umiem wysłać poproszę Twój adres na priv Buziaki. trochę złomu sprzedałem, starczy na jakiś sześciopak to się folią owinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 19.12.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Och jak mi wstyd.Przegapiłam licytację.Już uspokoiłam sumienie i przelałam 100zł dla dzieciaczków.Pozdrawiam wszystkich licytujących i wystawiającychZawstydzony kontradmirał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nie ma powodu do wstydu W końcu wsparłaś Dzieciaki, więc żadnej winy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) I znajdują się "zguby" i góra złotóweczek - mimo zakończenia aukcji - wciąż rośnie Ot, magia Edytowane 19 Grudnia 2014 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.12.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Och jak mi wstyd.Przegapiłam licytację. Już uspokoiłam sumienie i przelałam 100zł dla dzieciaczków. Pozdrawiam wszystkich licytujących i wystawiających Zawstydzony kontradmirał wyslij Nefer adres swoj wraz z nr telefonu Po nowym roku cos fajnego dla Ciebie znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts