Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[TABLE=class: items-list, width: 1378]

[TR=class: even]

[TD]W doręczeniu[/TD]

[TD]Express Standard[/TD]

[TD]945506402[/TD]

[TD]Wiol*a K[/TD]

[TD]Mag* W*k[/TD]

[TD]2014-12-22[/TD]

[TD]2014-12-30[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

wlasnie tak sobie pomyslalem.... te Wasze nalewki niektore to chyba pod ADR podlegają :p

ADR:

Załącznik A obejmuje podział wszystkich produkowanych na świecie materiałów niebezpiecznych na 13 klas zagrożeń oraz zawiera szczegółową klasyfikację tych materiałów w poszczególnych klasach:

Klasa

• 1 – Materiały i przedmioty wybuchowe
  • 2 – Gazy
  • 3 – Materiały ciekłe zapalne
  • 4.1 – Materiały stałe zapalne, materiały samoreaktywne oraz materiały wybuchowe stałe odczulone
  • 4.2 – Materiały samozapalne
  • 4.3 – Materiały wytwarzające w zetknięciu z wodą gazy zapalne
  • 5.1 – Materiały utleniające
  • 5.2 – Nadtlenki organiczne
  • 6.1 – Materiały trujące
  • 6.2 – Materiały zakaźne
  • 7 – Materiały promieniotwórcze
  • 8 – Materiały żrące
  • 9 – Różne materiały i przedmioty niebezpieczne

LOL wiśniowka od nef: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/04/Radiation_diamond.svg/600px-Radiation_diamond.svg.png

Edytowane przez fighter1983

wlasnie tak sobie pomyslalem.... te Wasze nalewki niektore to chyba pod ADR podlegają :p

ADR:

Załącznik A obejmuje podział wszystkich produkowanych na świecie materiałów niebezpiecznych na 13 klas zagrożeń oraz zawiera szczegółową klasyfikację tych materiałów w poszczególnych klasach:

jak byk: 3 i 8

Melduje, ze dostalam telefon ze sklepu spozywczego, ze kurier mnie szuka... wiec sklepowa odebrala przesylke,ktora bulgocze ...

domyslam sie, ze to moj wygrany trunek :D

Osoby, ktore wygraly kubeczki ode mnie, bardzo prosze o cierpliwosc i wyrozumialosc... nie mam jak sie wyrwac na poczte (rodzinka przyleciala w odwiedziny), ale obiecuje ze w poniedzialek zostanie wszystko wyslane

Łomojamatkoboska..

żeby ta zaufana osoba nie wychyliła kielicha......

Miałam racje, że na liście przesyłka na jutro (czyli na dziś...) dobrze, że sklepowa wszystko wie;)

Redakcjo.. posłałam teraz drugi raz adres.. wysyłałam równolegle z adresem do Nefer.. myślę, że teraz dojdzie.

Czyli na święta stroika nie będzie.. to nic.. będzie na drugi rok;)