Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nie no... na to jestesmy przygotowani :) mamy drivera firmowego :) PYYYYSZNE.... 1-sza sie konczy :p moze dla Cormac nie wystarczyc :p

Ejże, ładnych rzeczy się dowiaduję..... Najwyżej popchnę "kilka rusztowań" i na wisniówkę będzie....

Aaaaaaaaaaaa jak macie drivera to się na nic nie oglądajcie :)

Nefer, Ty go nie zachęcaj kobieto !

Ejże, ładnych rzeczy się dowiaduję..... Najwyżej popchnę "kilka rusztowań" i na wisniówkę będzie....

O ile Nef wystawi wisniowke na sprzedaz :) ale co... to nie wolno?

cormac jaki ladny wpis w opiniach :) dziekuje... ale oczywiscie daltonizm wytkniety. Nieladnie jest sie smiac z choroby i uposledzenia ludzi. :p

Zobaczymy czy podtrzymasz po termowizji opinie. Szczerze mowiac - pierwszy raz mnie bedzie ktos sprawdzac z kamera termowizyjna. z jednej strony: nie moge sie doczekac... z drugiej.... ooops.... lekki stresik :)

fighter boj sie boj ...... :D..........

U siebie tez sprawdzalam termowizja i ............ elewacja wykonana na 5+ ( ale 90% to moja zasluga :D) czyli 5 nalezy sie mnie a wykonawcy ten " + " .

Ja mam nadzieje, ze moje kubeczki wyslane przed Swietami rowniez dotra do wlascicielek niebawem...

Mmeliska na pakiet wyslany z Polski 10 grudnia czekam juz 3 tyg. :spam: ..... ( zwykle dostarczenie trwalo 7 dni ) ... 12 dni czekala znajoma mojej Mamy na swiateczna kartke ( ktora dotarla po swietach ) i zeby bylo zabawnie adresat i nadawca mieszkaja w tej samej miejscowosci :spam:.

Kjuto, czy kalendarz z pięknymi kotkami dotarł do Ciebie?

dotarł, dotarł! wisi już na ścianie! cudny jest, wszystkie moje dzieciaki oglądały z zapartym tchem, imiona kotów im się bardzo podobały, parę kotów wygląda jak moje :)))

Żelko jesteś niesamowita! Twoje prace są wspaniałe! dziękuję bardzo, bardzo, bombki serduszka i sopelki zawisły na choince, ikona stoi na półce, przepiękna jest!

wszystko świątecznego dotarło na czas, dzięki fighter!

edyta, ja mini paczuszki wysylalam z no do pl na kilka dni przed swietami i dotarly do kazdego na czas :)

nie wiem jak dlugo beda szly kubeczki wiec przebieram nozkami i czekam na wiesci :)

na wysylke od redakcji tez czekam..bo juz ma kto ja odebrac :)

Uprzejmie donoszę przepiękny kubeczek dotarł .Dzięki za życzenia. Do następnej licytacji....

Edytowane przez JAGODA 51

Dzien dobry

Daje znac, ze piekna serwetka od Romany do mnie wczoraj dotarla, jak i informacja o paczce do odbioru..teraz bylam na poczcie i otrzymalam prace dzieci, sa piekne! (oczywiscie celnicy dobrali sie do przesylki i ja otwierali)

Ciesze sie, ze moglam wziac udzial w licytacji :yes: