Mmelisa 30.12.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja mam nadzieje, ze moje kubeczki wyslane przed Swietami rowniez dotra do wlascicielek niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 31.12.2014 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 A nie no... na to jestesmy przygotowani mamy drivera firmowego PYYYYSZNE.... 1-sza sie konczy moze dla Cormac nie wystarczyc Ejże, ładnych rzeczy się dowiaduję..... Najwyżej popchnę "kilka rusztowań" i na wisniówkę będzie.... Aaaaaaaaaaaa jak macie drivera to się na nic nie oglądajcie Nefer, Ty go nie zachęcaj kobieto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 31.12.2014 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ejże, ładnych rzeczy się dowiaduję..... Najwyżej popchnę "kilka rusztowań" i na wisniówkę będzie.... O ile Nef wystawi wisniowke na sprzedaz ale co... to nie wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2014 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Nefer, Ty go nie zachęcaj kobieto ! Krzywdy sobie nie zrobi - to dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 31.12.2014 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 cormac jaki ladny wpis w opiniach dziekuje... ale oczywiscie daltonizm wytkniety. Nieladnie jest sie smiac z choroby i uposledzenia ludzi. Zobaczymy czy podtrzymasz po termowizji opinie. Szczerze mowiac - pierwszy raz mnie bedzie ktos sprawdzac z kamera termowizyjna. z jednej strony: nie moge sie doczekac... z drugiej.... ooops.... lekki stresik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.12.2014 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 fighter boj sie boj ...... .......... U siebie tez sprawdzalam termowizja i ............ elewacja wykonana na 5+ ( ale 90% to moja zasluga ) czyli 5 nalezy sie mnie a wykonawcy ten " + " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.12.2014 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ja mam nadzieje, ze moje kubeczki wyslane przed Swietami rowniez dotra do wlascicielek niebawem... Mmeliska na pakiet wyslany z Polski 10 grudnia czekam juz 3 tyg. ..... ( zwykle dostarczenie trwalo 7 dni ) ... 12 dni czekala znajoma mojej Mamy na swiateczna kartke ( ktora dotarla po swietach ) i zeby bylo zabawnie adresat i nadawca mieszkaja w tej samej miejscowosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Wszystkie przesylki albo juz doreczone albo w drodze. . Nefer - nalewka dodatkowa dla Jamlesa dotarła ....... SMACZNA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.12.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Edyta, ja mini paczuszki wysylalam z NO do PL na kilka dni przed swietami i dotarly do kazdego na czas nie wiem jak dlugo beda szly kubeczki wiec przebieram nozkami i czekam na wiesci Na wysylke od redakcji tez czekam..bo juz ma kto ja odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 dotarła ....... SMACZNA !!! Najważniejsze, że cała i że zaakceptowana Smacznego i Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.01.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Kjuto, czy kalendarz z pięknymi kotkami dotarł do Ciebie? dotarł, dotarł! wisi już na ścianie! cudny jest, wszystkie moje dzieciaki oglądały z zapartym tchem, imiona kotów im się bardzo podobały, parę kotów wygląda jak moje )) Żelko jesteś niesamowita! Twoje prace są wspaniałe! dziękuję bardzo, bardzo, bombki serduszka i sopelki zawisły na choince, ikona stoi na półce, przepiękna jest! wszystko świątecznego dotarło na czas, dzięki fighter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy trunki do Meliski i Edzi dotarły w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.01.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ja pisalam, ze do mnie dotarl moj trunek przed Swietami oczywiscie, zeby go wyprobowac to musze poczekac..ale dzieki temu nabierze on "mocy prawnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.01.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 kjuta, to ja dziękuję Tobie i bardzo, bardzo się cieszę, że się wszystko podoba. To dla mnie pozytywny impuls by coś na następną aukcję przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.01.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ..., parę kotów wygląda jak moje ))... A dwie kotki z kalendarza są moje - Kalinka i Malinka Cieszę się, że siem podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.01.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Czy trunki do Meliski i Edzi dotarły w całości? Do mnie też dotarł. Skonsumowany. Przepyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 05.01.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) edyta, ja mini paczuszki wysylalam z no do pl na kilka dni przed swietami i dotarly do kazdego na czas nie wiem jak dlugo beda szly kubeczki wiec przebieram nozkami i czekam na wiesci na wysylke od redakcji tez czekam..bo juz ma kto ja odebrac Uprzejmie donoszę przepiękny kubeczek dotarł .Dzięki za życzenia. Do następnej licytacji.... Edytowane 5 Stycznia 2015 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.01.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 a wiecie, że ja mam jeszcze cytrynówkę Melki albo Wusi, co za niedopatrzenie, że nadal stoi i czeka ale żal ze skrzyneczki drewanianej wyciagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.01.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ja procentow nie wystawialam, ale o nie walczylam Jagoda, ciesze sie ze kubeczek dotarl caly i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dzien dobry Daje znac, ze piekna serwetka od Romany do mnie wczoraj dotarla, jak i informacja o paczce do odbioru..teraz bylam na poczcie i otrzymalam prace dzieci, sa piekne! (oczywiscie celnicy dobrali sie do przesylki i ja otwierali) Ciesze sie, ze moglam wziac udzial w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts