Redakcja 07.01.2015 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 No to chyba wszystko doszło. Możemy zamykać temat? Dziękujemy wspaniałym forumowiczom. Wszystkim którzy wzięli udział, przyznajemy, jeśli nie mają, tytuł: Forumowicz wielki sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.01.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Czy trunki do Meliski i Edzi dotarły w całości? Jeszcze ja melduję, że wszystko dotarło. Arniko Twój trunek - ZACNY w smaku. Niestety została już tylko butelka. Aż pożałowałam, ze postawiłam na świąteczny stół, bo rozszedł się błyskawicznie:rolleyes:. Ozdoby dzieci i Romy piękne i doszły:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Melduję, że do mnie właśnie dzisiaj doszła choinka korbowód Śliczna jest Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Edzia.. to ja się bardzo cieszę, że smakowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Odebrałam dziś przesyłkę Mmelisy Piękna Reszta poszła na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts