Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 945
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer - nick skads sie wzial :)

nastepnym razem mozemy taka licytacje wystawic na allegro - spoko - moge to ogarnac. tylko cholerna prowizja dla allegro, ale to pokryjemy jako nasz wklad w akcje. Latwiej to porowadzic niz na forum. No i udostepnie swojego kuriera do rozsylania zwyciezcom wylicytowanych przedmiotow.

Wiec jezeli kolejna taka akcja bedzie - poprosze wczesniej info na mail.

Edytowane przez fighter1983

Nie śpimy, zwiedzamy :popcorn: czekam , zanim padnę :)

Nie śpimy, myślimy co by tu jeszcze wylicytować .... może komplecik zawieszek na choinkę nr 1 Romany - 30 zł:)

W zeszłym roku, tak o moje bombki walczyli...., a w tym...., cisza jakaś....:( A jakby tak cena rosła i rosła....., to może cosik bym dodała do kompletu.... ;)

no już nie płacz - wezmę te Twoje brzydkie bombeczki :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p za siedem dyszek :)

Noooo, Nefer ,już Cię kocham bardziej..., tylko nie wiem czy kjuta da się tak łatwo ograbić z takich cuduf? A jak dobrze powalczycie ze sobą, to ja dodam to

DSC03468.JPG

Wszystkich pięć dodam! Miało być na moją choinkę, ale jak na Waszą będzie, to nawet lepiej! :wiggle:Serduszka szczęście w miłości na caaaaały rok i wszyyyystkie lata przyciągną... Wszystkie są po jednej stroni w aniołki w drugie w takie cuś, jak na fotkach widać... Ale oddam TYLKO jak nie będę żałować!!! :rolleyes: