atelega 30.12.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 . Ale beda dobre. A to ze sa tansze "równie dobre i mniej skomplikowane" noc'mon.... No przyznałeś że równie dobre, tylko dlaczego zaczynałeś gadką o gwarancji i że jestem handlarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 30.12.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jaki Sam;) osobiście użytkuję Skodzinę na dieslu bez turba i nie powiem - sprawdza się. Wiem, nie jest najnowsza ale działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.12.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No przyznałeś że równie dobre, tylko dlaczego zaczynałeś gadką o gwarancji i że jestem handlarzem to byla ironia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts