wihajster 16.04.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 No ładne klocki... Post klaudiusza zniknął, dlaczego? Mój też zniknął, przecież niczego złego nie napisałem o firmie D. Zauważyłem tylko że zaczęli "pomagać" w innym dziale.... CIACH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.04.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Mój też zniknął, przecież niczego złego nie napisałem o firmie D. Zauważyłem tylko że zaczęli "pomagać" w innym dziale.... CIACH! Masz rację, rano jeszcze tam był..... Czarna dziura czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 16.04.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Klaudiusz sam usunął swój post. Nie ma zgody na takie negatywne cechowanie kogokolwiek na forum. Każda firma, szczególnie Ekspert Forum ma prawo pomagać Forumowiczom, edukować, doradzać itd. Prosimy o skorzystanie z tej możliwości. Doceniamy obecność firmy Danfoss Poland. Bierze udział w tej dyskusji, chce być obecna na forum. To dowód odpowiedzialności. Prosimy doceńcie to również. Redakcja docenia jak może obecność firmy D. na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 16.04.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Mnie tylko dziwi, że redakcja nie rozumie, że takie działania przynoszą efekt odwrotny od zamierzonego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 17.04.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Mój też zniknął, przecież niczego złego nie napisałem o firmie D. Zauważyłem tylko że zaczęli "pomagać" w innym dziale.... CIACH! nie pamiętasz tego, to pewnie wpływ wzrostu promieniowania gamma w galaktyce z8 GND 5296, wszedłeś na muratora i tak po prostu usunąłeś sobie posta... na pewno tak było, na 120 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 17.04.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Redakcja docenia jak może obecność firmy D. na forum... ... i na łamach swojego "czasopisma". Stare indiańskie porzekadło mówi że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o $ ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
l_ukasz 18.04.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ….. Doceniamy obecność firmy Danfoss Poland. Bierze udział w tej dyskusji,... niestety tylko Wy (redakcja) rady merytorycznie na niskim pozomie (albo slogany reklamowe, albo nic co było użyteczne i nie było mówione na forum) a PR-owo totalny dramat. czego dowodem ten ten temat. całe szczęście, że przynajmniej faktury za reklamę są terminowo opłacane i redakcja ma za co doceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 18.04.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 rady merytorycznie na niskim pozomie (albo slogany reklamowe, albo nic co było użyteczne i nie było mówione na forum) a PR-owo totalny dramat. czego dowodem ten ten temat. Potwierdzam. całe szczęście, że przynajmniej faktury za reklamę są terminowo opłacane i redakcja ma za co doceniać. A to mnie już zupełnie nie obchodzi. Nic mi do tego co, komu, ile, za co i dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandelbrot 08.05.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Właśnie dostałem ofertę na pompy Stiebla i Danfossa. Ofertę Danfossa, dobiło właśnie to co tu się dzieje, a w szczególności postawa Danfossa, usuwanie niewygodnych opinii itd. A można było po prosu elegancko zakończyć sprawę dogadując się z klientem, ale jak widać Danfoss woli zrobić to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.05.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Człowiek na szczęście uczy się na bledach, a Danfoss? Danfoss- błędów nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 27.05.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 czy danfoss to jest polski kapitał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 27.05.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 A co to zmienia? Czy polski czy nie polski? Tutaj problem leży zupełnie gdzie indziej... PS. Wiem w jakim celu o to pytasz... Marzy ci się, żeby dyskusja poszła w "tym" kierunku, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 11.07.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 jakieś nowe wieści w temacie wątku?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarny_Krzysztof 14.07.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 jakieś nowe wieści w temacie wątku?!? Z nowości to w piątek tj. 10.07 w sądzie w związku z moim pozwem dotyczący NARUSZENIA POSIADANIA okazało się, że podczas przesłuchań padła interesująca informacja. Mój moduł zewnętrzny pompy ciepła (kupiony za moje pieniądze, na którym zarobiła firma Danfoss i firma Optimumtech; który był zamontowany na mojej nieruchomości, a który ponad roku temu zdemontował bez mojej wiedzy i zgody certyfikowany instalator firmy Danfoss (odcinając śruby, wyrywając kable i niszcząc otulinę), - UWAGA - że w maju br. podczas transportu z siedziby firmy Optimumtech do domu właściciela firmy (pytanie w jakim celu do własnego domu???) upadła i zniszczyła się konstrukcja stalowa i rozsypała się "w drobny mak". Tak właśnie Certyfikowany Instalator Danfossu i jednocześnie partner firmy Danfoss obchodzi się z cudzym sprzętem... za setki tysięcy złoty... Jeśli chodzi o nakaz płatności UPOMINAWCZY, który został w pełni zaskarżony sprawa wciąż czeka na swój finał w sądzie, ponieważ Partner firmy Danfoss od października 2014 do kwietnia 2015 roku nie zdołał zapoznać się z moim zaskarżeniem - o dziwo... we wrześniu c. d. sprawy. Po dziś dzień nie uzyskałem również odpowiedzi z działu prawnego Grupy ZPR w związku z zablokowaniem mojego wątku na Forum, a gdzie również poinformowałem o nadużyciu w związku z tzw. Dokumentem Urzędowym tj. ZASKARŻONYM w 100% orzeczeniem, które straciło swoją moc sprawczą. Po dziś dzień cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 15.07.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 masakra jakaś! ja na pewno nie zamontuję pompy tego producenta - wykreślam z listy!! szkoda zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.07.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Masz racje, w pełni Cie popieram. Nie wiem czy owa firma zdaje sobie wogóle sprawę, że na FM jest stracona. Świadczyć o tym może odzew forumowiczów na zakładane przez nich wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 21.07.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A zobaczcie ile teraz Danfoss dodaje na forum filmików intruktażowo-propagandowych. Za wszęlką cenę próbują odrobić wizerunek tylko nie kosztem nabitego w butelkę klientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.07.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 tiaaa... starają się... za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 17.09.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 o zniknęło się paru wpisom dla czytających - dalej bez zmian, sprawa wciąż trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 17.09.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Mam sporo zamontowanych Danfossów i za tą cenę to dobre pompy. Wiadomo, że może i NIBE i Alpha mają lepsze sterowniki, ale jeśli chodzi o technologię nasi klienci są zadowoleni z tych urządzeń. Z wiodących marek na pewno ze średniej półki cenowej polecam bardziej Danfoss niż np. Vaillanta (niezbyt dobrze zorganizowany serwis i słabsze pompki obiegowe). Coś za coś. Jeśli ktoś chce mieć bardziej rozbudowany sterownik i jest w stanie za to zapłacić niech idzie w NIBE czy Alpha InnoTec, Danfoss to zaś solidna prostsza pompa ciepła. Sterownik można rozbudować o Danfoss Online czy Link, ale to wiąże się z dopłatami. Co do samych podzespołów nie mam zastrzeżeń a mamy na koncie zamontowanych kilkadziesiąt takich pomp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts