RenataS 22.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 mam pytanie: na jakie parapety zewnetrzne sie zdecydowaliscie? gdzie kupowaliscie? zastanawiam sie wlasnie nad aluminiowymi, ale mieszaja mi w glowie wersja zimnogieta i tloczona i zupelnie nie wiem na jakie sie zdecydowac i gdzie je kupic pozdrawiam, ola my mamy granitowe, kupowaliśmy w Ołtarzewie, aluminiowe wyeliminowaliśmy na poczatku ze względu na "głośność" podczas deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 26.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Fa, my mamy stalowe malowane proszkowo pod kolor okien, deszczu nie slychac Na pietrze mamy marmurowe - progi tarasowe, stalowe moglyby sie wyginac. Patrzac z perspektywy teraz wszedzie dalabym marmurowe/granitowe, takie jak wewnatrz domu, bardziej uporzadkowany widok I na 100% nie rysuja sie kocimi pazurami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 26.08.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 czy ktoś się orientuje jak wygląda aktualnie sprawa ewentualnej wycinki drzew na działce? Czy to leśnik decyduje czy drzewo trzeba wyciąć i daje na to papiery? Poszukuję osoby, która by cos takiego przeprowadziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichcioTuśka 28.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam, czy wykonanie studni głębinowej na działce w Izabelinie do 30 m trzeba gdzieś zgłosić ? czy potrzebne jest pozwolenie na budowę takiej studni? Jakie trzeba zachować odległości ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkaw 14.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam, Mam pytanie do doświadczonych budowniczych . Czy może mi ktoś polecić sprawdzonego Pana, który wylewa "miksokretem". Chodzi mi o wylanie podjazdu i tarasu. Bardzo bym prosiła o sprawdzone namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 17.09.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam! Moi znojomi prosili mnie o podanie informacji, że mają do sprzedania działkę budowlaną w Kwirynowie, pomiędzy ulicami: Łosiowe Błota, Agawy, Świerkowa. Wielkość działki - prawie 1000m2, media w ulicy. Ew. zainteresowanym podam kontakt do sprzedających na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 29.09.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, Sulejowek,zostalo mi po tynkach zewnetrznych 20 workow po 25 kg tynku zementowo-wapiennego Maxit ip 18 ml .Stosowany do tynkow wewnetrznych jak i zewnetrznych (do tynkow maszynowych albo recznych). Cena do uzgodnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelajna100 05.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No to witamy w klubie! Ja szukam kogos od listopada i echo. Niestety odkad wprowadzono wizy dla Ukraincow jest w okolicy duzy problem ze znalezieniem kogokolwiek. Potencjalne panie wybrzydzaja i winduja ceny. Jeszcze rok temu braly 10zl, teraz juz 15zl za godzine. Na mniej niz 5 godzin zadna nie chce przyjsc a wiem ze mojego domu nie sprzata sie dluzej niz 3. Dzien w ktorym chca sprzatac narzucaja same. A Ukrainka ktora ostatnio u nas sprzatala narzekala ze od sprzatania łamia jej sie paznokcie i ze w ogole jest brudno w tym domu. A ciekawe po co do nas przychodzi??? I moze mam jej dorzucac na manicure? Tak wiec powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichcioTuśka 15.10.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witamy Poszukujemy stempli budowlanych długość minimum 3m. Może ktoś chcę odsprzedać ? kontakt priv lub 504 759 329 Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 28.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam, Poszukuje namiarow na sprawdzonego slusarza. Nadszedl czas by zalozyc w domu "ostateczne" zamki i nie wiem, jak sie za to zabrac. Macie moze jakies rady: sami kupowaliscie zamki? zdaliscie sie na slusarza z ogloszenia? Pozdrawiam,Ola P.S. A za miesiac przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domofil 29.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam, po budowie została mi:1. RBtka ze słupem 2. 5 paczek wełny mineralnej gr 10cm Rockwool Wszystko tanio sprzedam - można mocno negocjować bo chcę się tego pozbyć.tel. 608355788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 30.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam, Poszukuje namiarow na sprawdzonego slusarza. Nadszedl czas by zalozyc w domu "ostateczne" zamki i nie wiem, jak sie za to zabrac. Macie moze jakies rady: sami kupowaliscie zamki? zdaliscie sie na slusarza z ogloszenia? Pozdrawiam, Ola P.S. A za miesiac przeprowadzka! My sami wymienialiśmy wkładkę w zamku - nic trudnego. Kupić mozna np w sieci Cezar w galeriach handlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apragacz 30.10.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam, szukam dobrej i sprawdzonej ekipy dekarskiej do pokrycia dachu. Sprawa jest dosyć pilna, chcielibyśmy pokryć dach jeszcze w tym roku. Może ktoś z forumowiczów ma jakiś ciekawy kontakt?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 01.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Zostało mi kilka m3 desek "calówek" po budowie. Połowa pozbijana w podesty, połowa luzem. Większość desek jest raczej długa. Może ktoś potrzebuje? Odstapiłym za jakieś 1/4 ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAABA 29.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, szukam dobrej i sprawdzonej ekipy dekarskiej do pokrycia dachu. Sprawa jest dosyć pilna, chcielibyśmy pokryć dach jeszcze w tym roku. Może ktoś z forumowiczów ma jakiś ciekawy kontakt? Pozdrawiam Polecam firmę Extra Dachy z Koczarg Nowych. http://www.extradachy.pl, właściciel p. Krzysztof Sokołowski jest wybitnym znawcą Dekarstwa i ma pełen przegląd materiałów a do tego świetnie wyszkolone ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witajcie sasiedzi !chcialem wyrownac teren i potrzebuje sporo ziemi oczywiscie nadajacej sie ale nie koniecznie czarnoziem.czy ktos z was ma takie namiary na niedrogiego dostawce lub kogos kto wozi ziemie ?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witam,pozostal mi po budowie protherm 30 okolo 180szt oddam poldarmo(za 300zl)transport wlasny ; lokalozacja Blizne Jasinskiegotel 607460986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 11.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 czescmacie kogos w gminie kto jest w stanie odsniezyc troche drogi??? k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 27.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nie wiem czy ktoś tu zagląda, wszystko śniegiem zasypane, prace ustały do wiosny, ale warto poczytać o gminnych planach zagospodarowania terenu u zbiegu ulic 3-go Maja i Szkolnej:http://www.izabelin.pl/index.php?id=0&co=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichcioTuśka 03.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Odsprzedamy po budowie stemple. Długość od 2,7m do 4m. Sporo tego jest około 300. kontakt priv lub 504 759 329 Mogę pomóc załadować na samochód. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts