tusiekdit 07.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Czy w naszej okolicy jest wypożyczalnia nart, chodzi o biegówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Kochani na wiosnę w końcu ruszamy z budową miejsce Laski Mam prośbę o namiary do sprawdzonych hurtowni materiałów budowlanych. Gdzie kupowaliście materiały budowlane, dachówke, drzewo na więźbę? Macie jakieś sprawdzone adresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 09.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja kupowałem większość w Składzie w Izabelinie http://www.sklad.waw.pl/ Można negocjować, Panowie Tomek i Krzysztof (na dole po schodkach) ściągają rożne rzeczy, dochodzili nawet do cen z Allegro i ściągali rzeczy z innych hurtowni po dobrych cenach. Dla poszczególnych fachowców zakładałem u nich konta imienne z określoną kwotą wydatków, bardzo wygodne jak Panowie fachowcy ciągle coś dokupują. Wszystkie materiały dowożą na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja kupowałem większość w Składzie w Izabelinie http://www.sklad.waw.pl/ Można negocjować, Panowie Tomek i Krzysztof (na dole po schodkach) ściągają rożne rzeczy, dochodzili nawet do cen z Allegro i ściągali rzeczy z innych hurtowni po dobrych cenach. Dla poszczególnych fachowców zakładałem u nich konta imienne z określoną kwotą wydatków, bardzo wygodne jak Panowie fachowcy ciągle coś dokupują. Wszystkie materiały dowożą na budowę. dzieki za namiar, w przyszlym tygodniu tam sie wybierzemy i sprawdzimy ceny. a czy ktos moze podac namiar na kierownika budowy?? Z moich dwoch kontaktow niestety prawdopodobnie nic nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 09.02.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 szukam ekipy do rozbiórki starego fundamentu? ma ktoś namiary?oraz kogoś milego i fachowego do prac ziemnych przy fundamentachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichcioTuśka 10.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kochani na wiosnę w końcu ruszamy z budową miejsce Laski Mam prośbę o namiary do sprawdzonych hurtowni materiałów budowlanych. Gdzie kupowaliście materiały budowlane, dachówke, drzewo na więźbę? Macie jakieś sprawdzone adresy? Heja My objechaliśmy chyba wszystkie hurtownie budowlane w okolicy. Porównywaliśmy ceny itd. Najdroższy był ,,Skład,, w Hornówku a bardzo dobre ceny na materiały dostaliśmy w NORMA na Mościskach ul.Estrady 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichcioTuśka 10.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Szukamy firmy która wykona projekt GAZU w domu (projekt indywidualny bez branży) i na zewnątrz. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 10.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kochani na wiosnę w końcu ruszamy z budową miejsce Laski Mam prośbę o namiary do sprawdzonych hurtowni materiałów budowlanych. Gdzie kupowaliście materiały budowlane, dachówke, drzewo na więźbę? Macie jakieś sprawdzone adresy? Heja My objechaliśmy chyba wszystkie hurtownie budowlane w okolicy. Porównywaliśmy ceny itd. Najdroższy był ,,Skład,, w Hornówku a bardzo dobre ceny na materiały dostaliśmy w NORMA na Mościskach ul.Estrady 8. otwórzcie sobie rachunek w Normie rozliczenia raz na tydzien/dwa - towar wydawany na WZ. Pytajcie o Panią Wiolę- będziecie zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 10.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Szukamy firmy która wykona projekt GAZU w domu (projekt indywidualny bez branży) i na zewnątrz. Pozdrawiamy szybko i sprawnie, włącznie z podłaczeniem -Józef Pytel, w ciągu miesiąca mieliśmy gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 10.02.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czy w naszej okolicy jest wypożyczalnia nart, chodzi o biegówki ? Na Lisowskiej przy żeromskiego, oczywiście w w-wie. Mój mąż kupił sobie ostatnio używany zestaw (nie tam) na początek i jest zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 11.02.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czy w naszej okolicy jest wypożyczalnia nart, chodzi o biegówki ? Na Lisowskiej przy żeromskiego, oczywiście w w-wie. Mój mąż kupił sobie ostatnio używany zestaw (nie tam) na początek i jest zadowolony:) Dzieki przekazę znajomym którzy chca wpasć pojeżdzić a ja mam tylko 3 pary na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 12.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Czy w naszej okolicy jest wypożyczalnia nart, chodzi o biegówki ? Na Lisowskiej przy żeromskiego, oczywiście w w-wie. Mój mąż kupił sobie ostatnio używany zestaw (nie tam) na początek i jest zadowolony:) Dzieki przekazę znajomym którzy chca wpasć pojeżdzić a ja mam tylko 3 pary na stanie Które trasy polecasz? I kiedy znów będzie taka zima?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 12.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Czy w naszej okolicy jest wypożyczalnia nart, chodzi o biegówki ? Na Lisowskiej przy żeromskiego, oczywiście w w-wie. Mój mąż kupił sobie ostatnio używany zestaw (nie tam) na początek i jest zadowolony:) Dzieki przekazę znajomym którzy chca wpasć pojeżdzić a ja mam tylko 3 pary na stanie Które trasy polecasz? I kiedy znów będzie taka zima?.... Ja śmigam z psem na spacer przed siebie aż się pies zmęczy, wszędzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 03.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Aaaa... Odstąpię ok. 8 m3 desek "calówek", które zostały po budowie. Cześć pozbijana w podesty, cześć luzem. Jest też całkiem sporo długich desek. Cena promocyjno-okazyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tluberek 10.03.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 witam, proszę się skontaktować w sprawie tych desek z moim znajomym z Lasek jego numer to 511-037-351 ja mam takie pytanie, czy ktoś tu kasuje wpisy ? pozdrawiam Tomasz Luberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 12.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 witam czy miał ktoś przyjemność (lub nieprzyjemność) budować ze SKŁADEM z Izabelina. http://www.sklad.waw.pl/ pan Laskowski Zdzisław Poza sprzedażą materiałów wiem, że zajmują się budową do SSO jakieś miał ktoś doświadczenia. będe wdzięczny za każdą prawdziwą i rzetelną informację. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 13.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 witam czy miał ktoś przyjemność (lub nieprzyjemność) budować ze SKŁADEM z Izabelina. http://www.sklad.waw.pl/ pan Laskowski Zdzisław Poza sprzedażą materiałów wiem, że zajmują się budową do SSO jakieś miał ktoś doświadczenia. będe wdzięczny za każdą prawdziwą i rzetelną informację. pozdrawiam Korzystam ze składu Laskowskich od czasu do czasu - drobne rzeczy do domu, srubki, taśmy, albo jak czegos zabraknie. Dwa razy "wypożyczałam" spychacz do równiania terenu. Natomiast jesli chodzi o ciągłe dostawy na budowę to nie polecam - drogo. Sporo drożej niż Norma i Girls Bud, http://www.girls-bud.pl. Najbardziej polecam GirlsBud z Macierzysza. Nawet do Izabelina nie kazali sobie płacić za transporty. Zamówienia przez telefon. Pierwsze faktury na przedplatę, a potem z terminem, tak więc dość wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 21.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mam do oddania za symboliczna kwotę nową antenę TV-SAT 90cm z konwerteremB.dobra antena w kolorze szarym kupiona w hurtowni Dipol. http://images37.fotosik.pl/270/e06e160e7c15237e.jpg Do odbioru w Izabelinie.Zestaw kupiony nowy, u mnie w lesie nie ma sygnału, niestety. w katalogu hurtowni wygląda tak,http://www.dipol.com.pl/antena_satelitarna_stalowa_90_cm_offset_ocynkowana_malowana_a-e_A9605.htm moja jest szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 23.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Do oddania za symboliczną kwotę mam Piec akumulacyjny w bardzo dobrym stanie na 220V , w środku dwie grzałki i cegły szamotowe ,kolor brązowy. Więcej info i zdjęcia mogę wysłać na privaOdbiór w Izabelinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 03.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Krysztof III Nie daje się wysłać wiadomości do ciebie na prv, przepełniona skrzynka po tych zmianach antena aktualna, myślę ze 50PLN to rozsądna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts