Jaskółka 20.04.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś mógłby się podzielić swoją opinią na temat przedszkola Słoneczny Domek w Lipkowie? z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 25.04.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Drodzy, mam nadzieję, że nie będziecie mieli mi za złe, że powielam posty, ale mam nadzieję, że ktoś z Wam może będzie mógł pomóc. Naszym znajomym w Izabelinie C zaginął w zeszłym tygodniu kocurek Oto ogłoszenie: http://lh5.ggpht.com/_PaH04oENZ_Q/S9PrplCnjXI/AAAAAAAABVQ/9HT-c6GcIjs/s512/dominik.jpg Właściciele będą wdzięczni za każdą informacje. Kocurek podobny jest do kota bengalskiego marmurkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agam7 01.06.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam,Poszukuję glazurnika do drobnego wykończenia w Laskach. Może ktoś ma glazurnika, który pracuje w pobliżu i mógłby przyjść na jeden dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam, Poszukuję glazurnika do drobnego wykończenia w Laskach. Może ktoś ma glazurnika, który pracuje w pobliżu i mógłby przyjść na jeden dzionek? Ja mam:) Ale muszę się Go zapytać jutro... Albo zapraszam jutro do mnie do Lasek;) na pogadanie z Nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agam7 01.06.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Będę wdzięczna za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.06.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Do aktualnie budujących w okolicach gminy Izabelin - skąd bierzecie materiały?Padały w ciągu ostatniego pół roku informacje o Girls-Bud i Normie, ale może ktoś z Was kupuje gdzieś dalej (taniej?) i może polecić jakiś dobry skład budowlany?Czy 'Skład' w Izabelinie ma naprawdę najwyższe ceny w rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 30.06.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzień dobry, Czy ktoś, tak jak ja, ma kłopoty z wywozem szamba, po tym jak oczyszczalnia w Truskawiu przestała przyjmować ścieki? Jeśli tak, to bardzo chciałabym wiedzieć, jak sobie z tą sytuacją radzicie. Pozdrawiam serdecznie jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 11.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ja brałem wydruki z cenami z Allegro, szedłem i negocjowałem z Panami w Składzie na dole po schodkach, ale tylko rzeczy wykończeniowe. Większość rzeczy jednak kupiłem w internecie bo to samo a ceny dużo niższe. Np zaprawę do klejenia płytek po ogrzewanie podłogowe na cały dom, u mnie 80% terakota przywiozła mi firma z Allegro gdzieś z Zielonki czy Wołomina, z dowozem wyszło ok 20% taniej niż w składach okolicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 02.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 witam mam do odstąpienia deski (jakieś 2-2.5m3) rozszalowane z powyjmowanymi gwoździamii jakis może 1m3 z gwoździami jeszcze. w dobrym stanie idealne do szalowania ław lub wieńca prosze o kontakt tel 501109491odbiór w Truskawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.08.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Oddam ok. 15m3 gruzu.Szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doremisol 09.08.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam sąsiadki i sąsiadów! Właśnie za chwilę planuje zacząć budowę. Szukam kontaktu do dobrego i w rozsądnej cenie:- kierownika budowy,- kogoś kto mi zbuduje dom SSO,- hydraulika.- składu budowlanego z niezłymi cenami, - kogoś od przyłącza gazowego. Jesteś po pieszczotach z urzędnikami i właśnie zaczynam kolejny etap! Aż strach się bać! MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 13.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 CzescCzy ktoś z Was miał przyjemność ocieplać dom wełną? Wiekszość ociepla jednak styropianem - a ja szukam ekipy do wełny, która potrafiłaby dobrze załatwic sprawę przed zimą. PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw1977 13.08.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 usługi kamieniarskie jak ktoś potrzebuję to mogę dać namiar. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.08.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam do sprzedania używane rzeczy: - licznik trójfazowy;- kabel ziemny 15m z gniazdami (używany był do powyższego licznika).Sprzedam po dobrej cenie. Info na Allegro:http://allegro.pl/item1189740353_licznik_pradu_trojfazowy_pafal.htmlhttp://allegro.pl/item1189740396_kabel_przewod_ziemny_4x1_5mm_z_gniazdami.html Odbiór: Hornówek lub Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sprzedam stemple budowlane po jednej budowie. ok. 280 sztuk - długość ok 2,95-3,0m, kupione jako 3-metrowe ale docinane na budowie, kilkadziesiąt krótszych.Cena 3,5zł za sztukę.Mogę pomóc w załadunku. Odbiór w Koczargach Starych.tel. 603994498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 W okolicach Koczarg Starych zaginął czarny mały piesek z długą sierścią. Nazywa się Rocky i jest podobny do Yorka. Ma czerwoną obrożę i jest bardzo łagodny, ale płochliwy. Prośba o pomoc i kontakt na PRIV lub tel "504 62 61 08" lub "603 99 44 98" Poniżej zdjęcie Rockiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts