tusiekdit 18.02.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ale plastik, metal, szkło nie widzę u nas kontenerów do segregacji. kontenery na szkło są koło szkoły w Izabelinie, na forumizabelin temat był poruszany, podobno kiepsko wyszło referendum pozdrawiam Doczytałem forum Znalazłem zakamuflowane kontenery na parkingu KPN, z tyłu od strony lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 24.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich, mam pytanie , czy ktos z Państwa korzystał z usług archeologa przy nadzorze prac ziemnych, przy budowie domu jednorodzinnego w Izabelinie, nadzór mamy przydzielony z racji posiadaniena działce strefy archeologicznej. Dostaliśmy telefony z środka konserwatora zabytków, ale może kogos polecacie, kto wykona to sprawnie i bezboleśnie )) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 24.02.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich, mam pytanie , czy ktos z Państwa korzystał z usług archeologa przy nadzorze prac ziemnych, przy budowie domu jednorodzinnego w Izabelinie, nadzór mamy przydzielony z racji posiadaniena działce strefy archeologicznej. Dostaliśmy telefony z środka konserwatora zabytków, ale może kogos polecacie, kto wykona to sprawnie i bezboleśnie )) pozdrawiam sprawnie i bezproblemowo- archeolog Marek Czarnecki 502 091748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 27.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam wszystkich, mam pytanie , czy ktos z Państwa korzystał z usług archeologa przy nadzorze prac ziemnych, przy budowie domu jednorodzinnego w Izabelinie, nadzór mamy przydzielony z racji posiadaniena działce strefy archeologicznej. Dostaliśmy telefony z środka konserwatora zabytków, ale może kogos polecacie, kto wykona to sprawnie i bezboleśnie )) pozdrawiam A u nas była pani Dorota Sławińska - też jest w wykazie uprawnionych archeologów, i z tego co pamietam była ciut tańsza niz inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_izabelin 27.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam, Bardzo prosze o info skąd macie szamba 10 lub 12m3, jaka cena ?Poszukuje tez elektryka i hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 27.02.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam, Bardzo prosze o info skąd macie szamba 10 lub 12m3, jaka cena ? Poszukuje tez elektryka i hydraulika Szambo zadzwoń do P. Sławka Kurka 0604106896,ja robiłem małe 5m tymczasowe był najtańszy, robił znajomym w Łomiankach i tez wtedy był najtańszy Elektryk P. Andrzej Dmoch 0504089066, pracuje w pogotowiu energ. zna się na rzeczy oraz pomaga załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mozecie podpowiedziec jak ksztaltuja sie ceny dzialek w tej okolicy?Bo co do wykonczeniowki to wiem ale co do stadium poczatkowego budowy jestem raczej zielony... Z gory dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 28.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mozecie podpowiedziec jak ksztaltuja sie ceny dzialek w tej okolicy?Bo co do wykonczeniowki to wiem ale co do stadium poczatkowego budowy jestem raczej zielony... Z gory dzieki. Pozdrawiam Ceny transakcyjne w papierach ok 1000PLN/m2, bank u mnie w operacie przyjał 900PLN/m2 bo chciał koniecznie zaniżyć wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Unison 28.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam, mam do sprzedania: elementy prowizorki elektrycznej (słup, skrzynka, warkocz) oraz po 2 wiaderka tynku silikonowego Webera TD341 w kolorach L013 (piaskowy) i 610E (popielaty). Ponadto 12 rolek wełny toprock gr. 20cm i 7 rolek wełny toprock o gr. 15cm. Zainteresowanych proszę o kontakt na tel 0508 292 850 pozdrawiam Unison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_izabelin 02.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam, Bardzo prosze o info skąd macie szamba 10 lub 12m3, jaka cena ? Poszukuje tez elektryka i hydraulika Szambo zadzwoń do P. Sławka Kurka 0604106896,ja robiłem małe 5m tymczasowe był najtańszy, robił znajomym w Łomiankach i tez wtedy był najtańszy Elektryk P. Andrzej Dmoch 0504089066, pracuje w pogotowiu energ. zna się na rzeczy oraz pomaga załatwiać Dzieki za info. Czytałem na forum, że dobre szamba ma Pan Kucharski z Moscisk ale cena dosc duza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 02.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Czy ktoś poleciłby mi sprawdzona ekipę, która trudni sie również murowaniem ogrodzeń (interesuje mnie zwłaszcza klinkier)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 03.03.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Sprzedam Pustaki Winerbergera- Max220 1200szt - 12 palet (zafoliowanych) 2,30PLN/szt- U220 794 szt - 6,5 palety 2,10PLN/sztOdbiór osobisty Halinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 04.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam czy ktokolwiek budował, buduje lub będzie w najbliższym czasie budował z thermomuru lub może w podobnym systemie np izodom.Szukam wszelkich danych na taki temat. Doświadczeń z budowy i z mieszkania. No i szukam kierownka budowy, który ma doświadczenie w domach w tym systemieInfo proszę bezpośrednio na maila [email protected]pozdrawiamLiseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 11.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 CześćMam do sprzedania przyczepę kampingową idealną na budowę dla pracowników. U mnie służyła cały zeszły rok. Chętnych zapraszam na P.W. Pozdr.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 13.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Czesc Pytanie Tynki Gipsowe - 26-28 PLN za metr z materiałem. Dobra cena czy przecena? Pozdrawiam forum ps. Czy są tutaj jacyś mieszkańcy domów Ytongowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemag 13.03.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Cena normalna, te 2zł różnicy to od ilości metrów czy rodzaju gipsu?Mogę polecić ekipę ostatnio robili u mojego brata po 28zł z knaufa MP75L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamakota 01.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam,zostalo mi po budowie i zagracaja dzialke bloczki FERT do stropu teriva. Rozmiaru nie pamietam.~30 żużlowych~30 ceramicznych kupowane chyba w Plecewicach.Do odebrania w Łomnie.663 383 191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MT121276 03.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam, Pozostało mi po budowie ok 400 szt. cegły duży max PLECEWICE. Cegła została zebrana i poukładana na paletach ale nie jest zafoliowana i trzeba byłoby ją "recznie" załadować na samochód w czym mogę pomóc. Jest jedna paleta zafoliowana ale pozostała na strychu i trzeba będzie ją rozfoliować. ODBIÓR OSOBISTY!!! - to oferta dla osób którym zabrakło tej cegły i mają ją czym przewieźć. Cena do ustalenia - dogadamy się. Zależy mi na pozbyciu się tych cegieł bo już mi się nie przydadzą Cegła znajduje się w miejscowości Borzęcin Duży (gmina Stare Babice) ok 11 km od Warszawy. Informację tylko telefonicznie - 600 024 710 Do sprzedania posiadam jeszcze metalowy garaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 05.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Czesc 4 room Pozbyłem sie juz polowy stempli - została mi druga połowa - około 250 sztuk. Zapraszam chętnych - Lipków - odbiór osobisty. Pozdrawiam K3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 05.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Uwaga przyszli i obecni mieszkańcy gminy Izabelin! Powraca temat studium rozwoju gminy Izabelin - czyli wieloletni plan rozwoju gminy uchwalany przez władze gminy. Większość z nas słyszała hasło "bloki w Izabelinie", ale to studium zawiera wiele innych kontrowersyjnych planów. W skład studium wchodzą m.in. takie założenia:- zwiększenie liczby mieszkańców gminy w ciągu 10 lat do 17 tyś (co w praktyce oznacza prawie podwojenie - pytanie: jak pomieścić taki napływ mieszkańców w ścisle okreslonych granicach KPN?);- wyznaczenie dużych przestrzeni zielonych jako "rezerwę dla potrzeb budownictwa"- wyznaczenie terenów pod centra usługowe i zabudowę wielkomieszkaniową;- znaczne ograniczenie minimalnej powierzchni biologicznie czynnej na wybranych obszarach;- zintensyfikowanie zabudowy na wybranych terenach (dotyczy zarówno max wysokości budynków, jak i dopuszczalnej powierzchni zabudowy, itp) Wszystkie te kwestie, jak i inne, opisane są przez grupę mieszkańców na stronie:kochamkampinos.blogspot.com Termin składania wniosków dotyczących zmian w studium zagospodarowania upływa już 10 kwietnia. Wnioski należy składac w kancelarii urzedu gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts