Gość 20.03.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 klemeni napisała Justa, jaka jest Twoja cena za ten słup do prądu? Chyba jakoś się dogadamy? Masz może też skrzynkę? Niedługo będę potrzebować i jedno, i drugie. Cena do uzgodnienia Dogadamy się na pewno. Skrzynka też jest, ale podobno coś z niej wyjął elektryk, dowiem się szczegółów, to dam znać. Poszukuję fachowca do podbicia płyt KG na poddaszu, może ktoś ma osobę (ekipę), która podjęłaby się tego? Nasz fachowiec umówiony na jesieni, teraz ,,nie ma czasu" pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 klemeni napisała Cytat: Justa, jaka jest Twoja cena za ten słup do prądu? Chyba jakoś się dogadamy? Masz może też skrzynkę? Niedługo będę potrzebować i jedno, i drugie. Cena do uzgodnienia Dogadamy się na pewno. Skrzynka też jest, ale podobno coś z niej wyjął elektryk, dowiem się szczegółów, to dam znać. Dzwoniłam do elektryka i już wiem: jest słup,są gniazda bezpiecznikowe (co by to nie znaczyło) warkocz ok. 14-15 m., skrzynka. Proponuję, żeby to obejrzeć, możemy się umówić np. na sobotę. pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Justa, sobota idealnie mi pasuje, bo na ten dzien jestem akurat umowiona z moim elektrykiem na dzialce. Odezwe sie jeszcze jutro lub w pt rano. W sobote najpierw pogadam z fachowcem (co w ogole potrzebuje) a potem podjade do Ciebie - raczej po 13-14. Wstepnie pasowalaby ta godzina? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 21.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Emilia, masz juz pozwolenie? Co do do rozmow z elektrykiem - zobacz co oferuje jako komplet ten "nasz", ktory zaklada u mnie. Pamietaj ze obiecal rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 No co Ty! Pozwolenie dopiero zostało złożone... A poza tym juz mi sie tak bardzo nie spieszy, bo wczoraj rozmawialam z firma bud i moga zaczac dopiero za 2 miesiace No coz, umowy z nimi jeszcze nie mam podpisanej wiec leca sobie w kulki Tak wiec PnB jest mi na razie potrzebne tylko do zalatwienia pradu. Oczywiscie przypomne "naszemu" magikowi o obiecanym rabacie. A Ty juz ruszyles? Woda zniknela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 21.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czekam az sie uspokoi pogoda- "wykopki" zaczne chyba w poniedzialek. Woda jak byla tak jest , ale mam nadzieje ze zniknie do soboty pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Przynajmniej dzieki wodzie nie jest mi juz az tak smutno, ze np wszyscy wokol juz buduja a my nie Ale na powaznie, to trzymam kciuki zebys mial sucho jak na pustyni do poniedzialku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 21.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 cześć Sąsiedzi , Po komentarzach widać, że wszyscy w blokach startowych czekają na rozpoczęcie budowy U nas ekipa zaczyna ściąganie humusu w chyba poniedziałek. Mysle, że do Wielkanocy będą fundamenty. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 klemeni napisała Justa, sobota idealnie mi pasuje, bo na ten dzien jestem akurat umowiona z moim elektrykiem na dzialce. Odezwe sie jeszcze jutro lub w pt rano. W sobote najpierw pogadam z fachowcem (co w ogole potrzebuje) a potem podjade do Ciebie - raczej po 13-14. Wstepnie pasowalaby ta godzina? Oczywiście pasuje, czekam na telefon (przesyłam na prv) pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 21.03.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Potrzebuje baraku lub przyczepki kempingowej do kupna w okolicy:) dla 4 -5 chłopa tel.509 601 902. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 21.03.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czekam az sie uspokoi pogoda- "wykopki" zaczne chyba w poniedzialek. Woda jak byla tak jest , ale mam nadzieje ze zniknie do soboty pzdr U mnie podobnie po zdjeciu humusu nie ma wody dopiero jak zaczeli kopac fundamenty zbierala sie woda:( Prace wstrzymane do poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awka 21.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 22.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Justa,dzieki za telefon, zadzwonie jutro. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 22.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Thomasso, widziałam wczoraj Twoj poczatek budowy - ładne kałuże A na dzialce pomiedzy nami kiedy bedzie sie cos dzialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 22.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 klememi, jak widac mamay wiosne Dobrze ze nie sypie A dzialka obok - prawdopodobnie lipiec pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 awkaprzesłałam Ci wiadomość na prv - przeczytaj proszę,justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 25.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 26.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok. Tak a woda w wykopie fundamentowym stoi i nie da sie u mnie teraz budowac trzeba odczekac. Cos za cos:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 26.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A ja widziałam dwa łosie (łoszak z mamą) w zimę - przy drodze między Izabelinem a Truskawiem. U nas roboty ziemne wstrzymane do środy. Dzis za to działał geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 26.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Gosiua, od samego rana ten geodeta dzialal widzialem bartelus u mnie tez woda stoi wiec nie jestes osamotniony w czekaniu [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts