KozAnka 03.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 justa, przykro mi, zostala tylko 8 i 12 frezowana do ocieplania scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 03.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 justa,znalazlem polecanego przez Zbycha speca od tynkow Polecam też innego fachowca p. Krzysztofa Matusika, tel. 606812102 Bardzo dobry fachowiec od wszelkich tynków mineralnych wewnętrznych i zewnetrznych nakładanych maszynowo. Robi też wszelkiego rodzaju ozdoby, typu bonie, gzymsy, itp. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 KozAnka napisała justa, przykro mi, zostala tylko 8 i 12 frezowana do ocieplania scian. Mnie też przykro, ale trudno Dzięki za dobre chęci thomasso napisał justa, znalazlem polecanego przez Zbycha speca od tynkow Polecam też innego fachowca p. Krzysztofa Matusika, tel. 606812102 Bardzo dobry fachowiec od wszelkich tynków mineralnych wewnętrznych i zewnetrznych nakładanych maszynowo. Robi też wszelkiego rodzaju ozdoby, typu bonie, gzymsy, itp. Dzięki Thomasso, ale ja tynki już mam, szukam kogoś do położenia płyt KG na poddaszu (wełna będzie położona) pozdrawiam justa ps nadal mam do sprzedania słup drewniany, skrzynkę i warkocz elektr. (ok. 15 m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 04.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 justa,z tego samego zrodla -od Zbycha . Tomasz Pietras, tel. 698347775 oraz p. Janusz Wrona, tel. 602595828 Obaj wykonują standardowe zabudowy z płyt GK, ale rónież potrafia tworzyć cuda z tego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 04.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Fajnie, przydadzą się wszelkie namiary na fachowców Mam pytanie do osób robiących dach w tym roku? Jaki materiał wybraliście i jak jest z jego dostępnością? My wybraliśmy Braasa, zamówiliśmy na poczatku lutego (czyli ok 3-4 miesięczne wyprzedzenie) i okazuje się, że NIE MA i nie wiadomo czy będzie!! I co teraz? Na ceramiczną dachówkę chcyba zbankrutujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 04.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Margaret, u nas bedzie creaton karpiowka- majatek , ale ma to byc NASZ dom wiec postanowilismy zainwestowac. Zamowilismy dachowke w Dachluxie- na lipiec, chyba nie bedzie probemow( mam nadzieje) U Ciebie jak widze ekipa dziala ekspresowo, w piatek chca zalewac chudziak- gratulacje U nas w piatek maja zalewac lawy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 05.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Thomasso, Ekipa faktycznie działa sprawnie, z czego jesteśmy bardzo zadowoleni Co do dachu - też rozważaliśmy karpiówkę, dopóki nie policzyliśmy ile to kosztuje:(. Będziemy mieli dach czterospadowy i jeszcze 4 lukarny i generalnie do najtańszych takie rozwiązanie nie należy Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 05.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Maragret, u nas tez dach jest "polamany" - tez czterospadowy i 4 lukarny. Koszt dachu- z robocizna - lepiej nie podawc ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 05.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Thomasso,Cena za dach - fakt - porażająca.........A jaki kolor dachówki planujesz?My zastanawiamy się nad kasztanem-brązem. Pozdrawiam, Życzę wszystkim forumowiczom spokojnych i pogodnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 thomasso napisał justa, z tego samego zrodla -od Zbycha . Tomasz Pietras, tel. 698347775 oraz p. Janusz Wrona, tel. 602595828 Obaj wykonują standardowe zabudowy z płyt GK, ale rónież potrafia tworzyć cuda z tego materiału serdeczne dzięki A WSZYSTKIM BUDUJĄCYM W NASZEJ GMINIE (I NIE TYLKO) życzę ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 06.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 u nas czerwona angoba karpiowka z Cretona pozdrawiam wszystkich i WESOLYCH SWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 07.04.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wszystkim forumowiczom zycze spokojnych i radosnych Swiat Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezar_Izabelin 07.04.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Przyglądam się forum od dłuższego czasu. Jestem mieszkańcem Izabelina i przeszedłem trudy budowy. Wiem że podczas budowy na nieznanym terenie trudno sie poruszać bez informacji. Obserwując forum widzę mnóstwo pytań o geodetów, wykonawców itp. Chciałbym wszystkim forumowiczom zaproponować współpracę. Mam możliwość stworzenia katalogu wykonawców działających na naszym terenie. Spis ma być dla Was stworzony przez Was. Do tego celu mamy do dyspozycji forum Izabelina http://www.forum.izabelin.waw.plIdea jest taka by w kategorii Nasz informator utworzyć fora odpowiadające danej grupie wykonawców. W każdym z tych for można będzie wpisywać jako temat poleconego wykonawcę. Na temat każdego z nich będziemy mogli sie wypowiadać. Wyróżnieni wykonawcy będą "awansowali" poprzez zmianie statusu na ogłoszenie. Przygotowałem kategorię Nasz informator, wypełniłem go forami wraz z opisami. Chciałbym byście dali mi znać czego brakuje, co należy zmienić. Na początek wypełniłem fora kontaktami ze strony http://www.kampinos.com.pl Pozdrawiam serdecznie i korzystając z okazji życzę wesołych świąt.Cezaryps. e-mail w sprawie forum, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 11.04.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dzień dobry,Odstąpię drewniany barak, w którym mieszkali moi wykonawcy. Duży, na planie kwadratu (3,5mX3,5m). Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o info na priva.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek_Kr 12.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam, poszukuję murarza, który miałby dwa lub trzy dni wolne pod koniec przyszłego tygodnia. Muszę dobudować trochę ściany (ok. 30 m.kw.) w domu w Izabelinie. Ściana z suporeksu. Czy ktoś z Was zna, kto mógłby wykonać taką pracę. Prosiłbym oi jakieś kontakty Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 13.04.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Thomasso,Jak postępy w budowaniu? Ja nie byłam tydzień na działce.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 13.04.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok. Losie? Poznalismy sie z nimi! Kiedy przyjechalismy z Lukaszem pierwszy raz do Hornowka obejrzec dzialke to stal na niej los - stwierdzilismy ze to znak i ja kupilismy a on od tamtej pory nigdy wiecej sie u nas nie pokazal - za to mamy koze, ktora zjada wszystko co rosnie i nie jest 30-letnim drzewem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 13.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok. Losie? Poznalismy sie z nimi! Kiedy przyjechalismy z Lukaszem pierwszy raz do Hornowka obejrzec dzialke to stal na niej los - stwierdzilismy ze to znak i ja kupilismy a on od tamtej pory nigdy wiecej sie u nas nie pokazal - za to mamy koze, ktora zjada wszystko co rosnie i nie jest 30-letnim drzewem... Bo łosie wypoczywają pod moim domem często za płotem.Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Thomasso, Byliśmy dziś na działce. Dowieźli nam cegły i w poniedziałek zaczną stawiać ściany. Widzieliśmy, że u Ciebie stoją już ładne ławy fundamentowe! Ale ta woda Coś da się z tym zrobić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts