Margaret 24.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Muci,Kominy Schiedela kupowaliśmy w Normie, ale taką samą cenę mozna uzyskać w GirlsBudzie. Trzeba przycisnąć i powinni dać 10% od ceny katalogowej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 25.04.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dzieki, MargaretMargaret, masz juz ekipa ot ocieplenie budynku?Jesli ktos by mogl polecic takej ekipy, prose o namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLA 25.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Niestety plotka głosi że developer będzie budował bliźniaki - zmiany na szeregowce chyba nie dostanie (teoretycznie nigdzie w Izabelinie nie ma pozwolenia na taka zabudowe). Blizniaki? A czy nie jest tak, ze w Hornowku w planie jest zabudowa jednorodzinna? I czy wiadomo juz kiedy zaczynaja? I kto to jest? Bede wdzieczna za namiary to chetnie do nich zadzwonie i cos sie dowiem... Pozdrawiam, Ola Cześć Ola, Wczoraj się dowiedziałam,że ten developer złożył wniosek w Gminie o zmianę w planie zagospodarowania.Planuje dostać pozwolenie na zabudowę szeregową.Mam nadzieję,że Gmina się nie zgodzi, bo to będzie oznaczało lawinę kolejnych takich wniosków od innych inwestorów. Ps. Dostaliśmy już pozytywną decyzję na przyłączenie prądu .Czekamy na decyzję w sprawie gazu i składamy wniosek o pozwolenie na budowę. A co u Ciebie, poza tym,że koza zjada Ci roślinnośc i pasą się na Twojej działce kaczuszki taś, taś.Kiedy ruszacie ? Pozdrawiam, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezar_Izabelin 25.04.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Słuchajcie nie wiem, jaka kategorię, na http://www.forum.izabelin.waw.pl utworzyć dla kontaktu do np kominiarza. Tak sobie myślę, że kategoria ta powinna również odpowiadać dla np nadzoru budowlanego itp... sam nie wiem. Myślę tez o zmianie nazwy działu forum z Nasz informator na Mój informator, tak jakoś kojarzy mi się z naszym dziennikiem - a to złe skojarzenie. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 25.04.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witajcie sąsiedzi ,pilnie poszukuje brukarzy, wystawiła mnie ekipa z VEga z Lesznowoli, a wszystko juz było ustalone ! Kazdy kontakt teraz na wagę złota ! Pozdrawiam z grupy Babickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 26.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ech, znowu mamy problem z dachówkami. Kolejny producent wydłuża terminy dostawy Najpierw odpadł Brass, teraz okazuje się, że dachówki Euronita zamówione na koniec maja będą dostępne ... na koniec lipca! W związku z tym znów zaczynamy od początku. Co więcej, dachówki ceramiczne też nie są szybko dostępne. Na szczęście pokrycie dachowe to jedyny poważny problem na razie (odpukać!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 26.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Gosia, idziecie jak burza-zaraz beda zalewac strop u Was U nas na razie chudziak i czekamy az "ostygnie".Zobaczymy jak z Porothermem- jedzie do nas ( przynajmniej mamy nadzieje ze dojedzie na poniedzialek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 27.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Thomasso, U nas jest strop dzielony, druga część będzie wylewana w sobotę Pogoda sprzyja więc chłopaki się uwijają, żeby zdążyć przed długim weekendem. W sobotę będziemy na działce to może się zobaczymy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 27.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witajcie!Poszukuje firmy brukarskiej do ulozenia podjazdu z kostki granitowej. Najchetniej zajmujacej sie tematem kompleksowo, ale to nie koniecznie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 28.04.2007 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Margaret,tez bedziemy na dzialce kolo poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 29.04.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witajcie jak dobrze pojdzie w Ozarowie, to zaczynamy budowe 20 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 30.04.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Pilnie kubię barak 4 - 5 osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 30.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 W Lipkowie niedaleko osiedla kampinos widziałam ogłoszenie o baraku do sprzedaż. Niestety nie mam namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.05.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Thomasso,masz juz prad? Wiesz, dlaczego pytam... I przy okazji - moglbys poslac mi na priva telefon do Huberta? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Wczoraj podpisalismy umowe z developerem i wyglada na to ze zaczynamy w okolicach 20 maja czy ktos z Was tez jakos teraz bedzie zaczynac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 02.05.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja! Do szczescia brakuje nam tylko PnB (max 2 tygodnie) no i pradu. Firma czeka juz w blokach startowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 02.05.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja! Do szczescia brakuje nam tylko PnB (max 2 tygodnie) no i pradu. Firma czeka juz w blokach startowych. No to fajnie Jak dostaniesz PnB, zloz od razu wniosek-zgloszenie o ropoczeciu prac( kierownik budowy). Wymagania to min. 7 dni przed rozpoczeciem budowy pzdr T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja! Do szczescia brakuje nam tylko PnB (max 2 tygodnie) no i pradu. Firma czeka juz w blokach startowych. no my tez na finishu z PnB - prad juz jest czy wy sie budujecie kolo Margaret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 02.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 vilemo czyli wczesniej niz 20 maja -PnB juz masz? Tak - budujemy sie na jednej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 vilemo czyli wczesniej niz 20 maja -PnB juz masz? Tak - budujemy sie na jednej ulicy no to sie juz widzielismy no zgode mamy juz prawie.. troche u nas chyba niestandardowo poszlo do sasiadow zostalo juz pismo wyslane, a my mielismy uzupelnic dokumenty o projekt szamba. dzis go dostarczylismy i czekamy.. i teraz nie wiem czy bedzie nam liczona zgoda od dnia wyslania powiadomienia do sasiadow czy od dzisiaj czy jeszcze chwilke musimy poczekac bedziemy wydzwaniac w piatek bo dzis nie bylo osoby zajmujacej sie naszym pozwoleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts