thomasso 09.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 czesc Margaret, wiezbe maja skonczyc w ciagu tygodnia- chyba ze bedzie padac jak kilka dni temu. Dachowke zaczna zaraz po tym Dzisiaj byl dekarz i uzgadniali szczegoly z nasza ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 09.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam serdecznie, czy ktoś z Was mógłby mi polecić dekarzy? Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 stronka,zobacze ja bedzie sie sprawowal nasz, slyszalem same dobre opinie na jego temat, i widzialem jego prace- Robert Koprowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 polecany na forum - m.inn. na grupie babickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 09.07.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Co do ekipy dachowej to u nas będzie robił pan Groń. Podobno jest dobry, ale to się okaże za ponad miesiąc. To co moge teraz powiedzieć to to, że jest STRASZNIE zalatany i nie wszystko jest dopilnowane. Mieliśmy z tego powodu problem z więźbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 09.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Z jakiej betoniarni braliście beton? W okolicy znam trzy w czosnowie, md beton, i w łomiankach i sama nie wiem czy sugerować się tylko ceną? Czy może któraś ma najlepszą jakoś betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 09.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Z jakiej betoniarni braliście beton? W okolicy znam trzy w czosnowie, md beton, i w łomiankach i sama nie wiem czy sugerować się tylko ceną? Czy może któraś ma najlepszą jakoś betonu? Ja na ławy brałem z Budokruszu (na Ordona). Solidna firma, nowiutki sprzęt, punktualni. Następne też od nich wezmę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 10.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My beton bralismy z Czosnowa. też jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 10.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My beton bralismy z Czosnowa. też jest OK. dzieki za info właśnie zamówiłam w Czosnowie, cenowo konkurencyjny i można na tel zamówić A więc w czwartek ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Mam pytanie natury technicznej:czy porotherm można tylko i wyłacznie ciąć czy tez dozwolone jest obtlukiwanie mlotkiem? Wydaje mi sie ze tylko pierwsze rozwiazanie wchodzi w gre, ale... Potrzebna opinia ekspretow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 11.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 U nad Porotherm cieli i obtłukiwali. Mur to nie jest jedna cegła i na jego wytrzymałość na wpływ też zaprawa, sposób murowania i pewnie parę innych rzeczy. Klememi,A u Was chyba jeszcze nie murują? Macie już fundamenty?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dopiero kopia, a druga ekipa szykuje zbrojenie. A sprawa porothermu tak przyszla mi do glowy, bo wczoraj podsluchalam rozmowe naszych murarzy, ze beda obtlukiwac bo im sie nie chce ciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 11.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Klemeni, u nas naczynali a potem obtlukiwali, ze by sie zlamalo po cienciu. Tak ze to bylo rowno, tak jesli chodzi o czecjach pionowych. Jesli chodzi o poziomym tylko cieli. Ale mowili ze to mozna robyc tylko s Porothermem dobrej jakosci. Polski musa cziac.. inacej sie to wszystko kruszy. Widze ze wcoraj juz bylo pelno zaopatrzenie (deski, zbrojenie, bloscki)..Az podziwialam, Hds-za hds-em..My narazie impregnuje wiezba, i mamy ocko..) na twojej budowie z wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.07.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Muci, jak zawsze jestes lepiej zorientowana co sie dzieje mojej budowie niz ja sama. Oddalam auto do serwisu a autobusem mi sie nie chce jezdzic, stad kontaktuje sie z ekipa tylko telefonicznie. Mowia, ze kopia i tyle. A o transporcie nic. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 11.07.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 My mamy jeszce 2 dni malowanko (impregnacji)..) tak ze bede super na bezoanco, jak jestem tam po 5-6 godzin dziennie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.07.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Muci, to super, dzieki. Ja wpadne dopiero w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 11.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam grupę Izabelin, a właściwie zdaje się, że głównie Hornówek Krajanka wita Mieszkam na XItej, niestety nie całkiem u siebie A że wreszcie w maju zakupiliśmy działkę, to latamy teraz po urzędach. Już prawie 2 miesiące czekam na mapkę do celów projektowych Mam nadzieję, że z pozwoleniem na budowę będzie szybciej, niż ustawowe 65 dni Zamierzamy jesienią zacząć. Grupa ze Szkolnej - nawet nie wiecie, jak wam zazdroszczę! Obserwuję zmiany na Waszych budowach prawie codziennie... Tęsknym okiem patrzę zwłaszcza na dom Muci i thomasso Bardzo wyraźnie już widać, co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 12.07.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 My czekalismy na pozwolenia sporo ponad miesiac. W starostwie jest nowa pani, ktora zajmuje sie Izabelinem i byc moze stad tak dlugie terminy. Lepiej zalozyc najgorsza wersje a pozniej milo sie rozczarowac. My liczylismy ze pozwolenie bedzie w 3 tygodnie i potem tylko bylo nerwowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 12.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czesc Ania, wytam w grup budojacy. Jesli pogoda dopisze i wszystko pojdzie s planem to za 3 tygodnia bedzie mozna zobaczyc nas dom w pelny okazalosci, juz s caly dachem. Musze przyznac, ze dopiero teraz widac, jaki bedzie to duzy, potezny dom.Juz nie moge sie doczekac ze by ta ekipa skomczyla i weszla juz nastepna... Klemeni, doniesienia s dzialki, panowie kopia starannie fundamenty,lawy.W takim tempie moze w sobate sie zabiora za zbrojenie law...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 12.07.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Muci, w soboty nie pracuja wiec chyba zaczna w poniedzialek. Dzis znalezli fundamenty po kotlowni (ktore nota bene KTOS mial usunac) i maja opoznienie. Oczywiscie mamy odpowiedni zapis w umowie sprzedazy z tym Kims i podeslemy mu rachunek. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts