Gość 01.01.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 02.01.2005 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 I wzajemnie, i wzajemnie.Żeby mury rosły do góry.Żeby dzieci wynosiły śmieci.Żeby dobra wszelakiego w bród było.A przy budowie pieniążków nie ubyło.jjA wszystkich którzy poczuli zgrzyt w zębach przepraszam gorąco za tę domorosłą pesudo poezję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Masz fantazje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 02.01.2005 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Co? że te dzieci ze śmieciami? Pozdrowionka jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Oj tak hehehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Szczęścia i pomyślności dla wszystkich wariatuńciów, którzy postanowili budować dom. Rzeczywiście moje plany są związane z tym 2005 rokiem. A co do SOLIDA - działają bez zarzutu : Od wczoraj byli u mnie na budowie 5 razy. Mam strasznie durnego pilnowacza ; mimo instrukcji, że ma nie wyłączać prądu przy pomocy bezpieczników, robi to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Acha zapomniałam napisać, że akumulator do systemu nie lubi takiego traktowania i po cichu prosi o pomoc swojego " pana ". Ale o tym to chyba każdy kto ma alarm wie. Dla mnie to była nowość. Muszę się szybko zbierać i grzać na inspekcję , zobaczyć domek po raz pierwszy w nowym roku. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Gdzie jesteście ??????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.01.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Mam do sprzedania trochę styropianu :FS 15 wym. 118x49x20 cm - 72 szt. ( 41,63 m2, 8,32 m3 ) po 120,-/m3FS 20 wym. 118x49x15 cm - 15 szt. ( 8,67 m2, 1,30 m3 ) po 145,-/m3Lipków.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 05.01.2005 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Hej Badi, Zgłaszam się na wezwanie Jak tam domek w nowym roku? Ja czekam na decyzję energetyki w sprawie przyłącza. No i w sobotę kolejne spotkanie z wykonawcą. Pozdrowionka, jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Ja tez sie zglaszam. My wlasnie jestesmy na etapie wyboru wykonawcy........ciezka sprawa , oprocz tego czekamy na wyceny pomp ciepla i systemy ogrzewania. Badi i jak tam noworoczna inspekcja??? JJ widze, ze jestesie na tym samym etapie co my - byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.01.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Noworoczna inspekcja wypadła całkiem dobrze.Ale mam jeszcze roboty z tym domem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Muszę natychmiast szukać fajnych kafelków do pralni...........A potem do łazienek.................Ratunku ,ja chcę do mamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Nie ma jak u mamy. (W. Młynarski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 06.01.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Skoro mowa o mamach - jak ja mam budować jak mnie dziecko w kółko choruje? Czy można budować wirtualnie? I tu dołączę się do ogólnego zawołania: rrrrrraaaaatttttuuuunnnnkkkkuuuu!!!!!!!!! (Mimo wszystko jednak optymistycznie). Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 06.01.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Skoro mowa o mamach - jak ja mam budować jak mnie dziecko w kółko choruje? Czy można budować wirtualnie? I tu dołączę się do ogólnego zawołania: rrrrrraaaaatttttuuuunnnnkkkkuuuu!!!!!!!!! (Mimo wszystko jednak optymistycznie). Pozdrawiam jj normalnie. ja mam dwójkę i chorują na zmianę: zapalenie ucha - angina - rotawirus - zapalenie oskrzeli - zapalenie ucha.... takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 06.01.2005 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ankalenka,Cóż zrobić. To jest jedna z tych sytuacji, w których niewiele można poradzić. Ja po prostu staram się przeczekać. Z ciekawości - syndrom przedszkolny?Pozdrawiam,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 06.01.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 tak. synek poszedł do przedszkola i łapie wszystko pokolei. a młodsza córeczka czasem coś podłapie od brata.a u Ciebie też przedszkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 06.01.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witam, niestety juz tak jest z malymi dziecmi, ze jak zaczna chodzic do przedszkola, to lapia rozne wirusy. Dla pocieszenia dodam, ze tak przewaznie jest tylko na poczatku, tak tez bylo z naszymi dziecmi. Moze mam jednak szczescie, albo dosc zahartowane dzieci (zimny wychow angielski pewnie do tego sie tez przyczynil), bo mimo wszystko bardzo rzadko choruja (corka ma 9 lat, mlodszy brat 6). Przez caly rok chodza na basen (no chyba ze maja katar), w domu temperatura 20 stopni, ganiaja zawsze bez kapci, czesto tez bez skarpetek, maja duzo ruchu na swiezym (o ile warszawskie powietrze mozna tak nazwac ) powietrzu, codziennie szklanka soku ze swiezo wycisnietych pomaranczy, przy objawach przeziebienia podaje im zwiekszona dawke enhinacea. W naszym przypadku ten "model" sie sprawdza. Staram sie nigdy nie przegrzewac moich dzieci (choc czesto naslucham sie gadania mamy i tesciowej ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 07.01.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam, Staram sie nigdy nie przegrzewac moich dzieci (choc czesto naslucham sie gadania mamy i tesciowej ). też nie przegrzewam ale do listy mama i teściowa muszę dopisać męża. wszyscy przeciw mnie po dzisiejszej nocy mamy znowu zapalenie ucha. 4 dni spędził w przedszkolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.01.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Moje najmłodsze też jest w wieku przedszkolnym...................... To co widzę rano w szatni to przegięcie........W sezonie " zimowym " ( gdzie ta zima ) prawie każde zakatarzone. I jak te dzieci mają się nie zaziębiać ?? Ja się pytam ... A co do hartowania , to mój 5 - cio letni synek od 4 lat chodzi na basen. Uwielbia to i jedyną przeszkodą w naszym przypadku jest kaszel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts