Rena Lipinska 18.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 może ktoś z Grupy izabelińskiej pragnie pozbyć się barakowozu lub podobnego lokum na budowę? pilnie poszukuję. Proszę o info na adres: [email protected]Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 20.08.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 nadal sie wozimy z silikatem i po raz kolejny doplacamy krocie za wszelakie transporty - jako ze droga na dzialke jest piaskowa - ciezki sprzet sie zakopuje wiec kazdy transport czegokolwiek rozbijamy na 2 samochody w tym tyg obsypujemy piwnice - 20 tatr piachu musimy nawiezc - szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 20.08.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Danka, Co oznacza "wykonawca uciekl z budowy"? Prosze nie strasz mnie! Bylismy w ubieglym tygodniu na dzialce i podziwialismy Wasze prace - wszystko wyglada na razie jak pole bitwy, albo raczej jak podklad pod pas startowy na lotnisku - strasznie duzy teren zgospodarowaliscie. Budujecie taki duzy dom, czy wyrownaliscie juz teren pod podjazdy? Odezwij sie jak wrocicie z urlopu - moze uda nam sie w koncu umowic. Ola P.S. A my juz mamy prad i gaz "w ulicy" - niesamowite, prawda? Zaczynamy budowe w przyszlym roku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 20.08.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam, czy ktos z Was moze mi polecic architekta, ktory zrobi projekt indywidualny, bedzie mial dobre, praktyczne pomysly i nie zedrze z nas skory? Pozdrowienia,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Klememi, dzięki za namiar, mam nadzieję, że moi się sprawdzą... A cena chyba Ci wyszła całkiem niezła! Na ilu metrach była woda? A te 8tys to spoooora przesada!!! Miłego urlopu! Na domek popatrzymy quote] Tak, cena niezla, ale u mnie wiercili abisynke. Woda byla juz na 6 metrach, ale "zapuscili sie" do 9m tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam, czy ktos z Was moze mi polecic architekta, ktory zrobi projekt indywidualny, bedzie mial dobre, praktyczne pomysly i nie zedrze z nas skory? Pozdrowienia, Ola Namiary poszly na priva. U nas architekt sie spisal, robi projekty nowoczesne i tradycyjne, ma duze doswiadczenie. W przyszlym tygodniu bedzie u nas na dzialce wiec nawet mozesz sie z nim spotkac, bo jest z Bialegostoku. Nawiasem mowiac, sama zobacze go po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 22.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Klememi, Widzę, że po urlopie ostro wzięłaś się do budowania! Czy masz jakieś nowe informacje dotyczące kanalizacji? Pozdr, G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 22.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Wzielam sie do budowania? Nawet palcem nie kiwnelam! Ale powiedzialam wczoraj murarzom ze maja mnie przyuczyc bo chce kilka cegiel wmurowac osobiscie. W zeszlym tyg cala ekipa byla na urlopie i nawet dobrze sie zlozylo z moim urlopem. Ale teraz faktycznie, cos sie dzieje, wrocili w powiekszonym skladzie i w przyszlym tyg zaczynaja robic strop. Odnosnie kanalizacji wiesci bede miala 27go, dopiero Ale sprawa jest w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 22.08.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam sąsiadów Po budowie zostało mi około 400 szt pustaka CB-3 (K-3) z Plecewic. Jedna paleta w pełni zafoliowana, jedna z uszkodzoną podczas rozładunku folią i pół paletki. Nie wiem jak teraz cenowo stoją te pustaki więc czekam na propozycje (postaram się podzwonić jeszcze po składach i zapytać o ceny). Cena będzie napewno konkurencyjna . Odbiór własny z Zielonek Parceli gm Stare Babice (400 m od ul. Warszawskiej). Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 22.08.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 u nas od rana roboty pelna paranowa ekipa jest SUPERtak to mialo wygladac od poczatkudzis 3 rzeczy "sie robia" heherozbiorka starego ogrodzenia12 palet silikatu przyjechalo, chlopaki ciagna sciany parterupo poludniu zaczynaja sie zjerzdzac Tatry z paichem, bedziemy obsypywac piwnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maka_p 22.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam serdecznie Od pewnego czasu podczytuję Wasze forum i muszę powiedzieć, że Wasze posty to prawdziwa skarbnica wiedzy _ANIA - Mam prośbę o przesłanie namiarów na sprawdzonych studniarzy, bo chyba jestescie z nich zadowoleni, prawda? ( byłabym też wdzięczna za parę szczegółow- jak głęboka jest ta studnia, ile kosztowała...) Z góry serdecznie dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLA 23.08.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Sprawdzoną ekipę do wybudowania stanu surowego( bliźniak) przygarnę od ZARAZ !!!Wszelkie kontakty proszę przesyłać na priv. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 23.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam ,prośba o podanie producentów okien. Interesują nas okna pcv, czy polecacie kogoś?pozdrA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 24.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam , prośba o podanie producentów okien. Interesują nas okna pcv, czy polecacie kogoś? pozdr A dolaczam sie do prosby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 24.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Zajrzyjcie na forum "Szukam dobrych okien" - skarbnica wiedzy. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=2695&postdays=0&postorder=asc&start=7800&sid=d80c1dd0089b1f680eaeb751f46158f4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 24.08.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Mam do oddania używane deski szalunkowe. Przydatność należy stwierdzić sobie osobiście na miejscu. Można jutro. Jak ktoś zainteresowany info na priv. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.08.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Sprawa nieaktualna. Deski oddałam. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 28.08.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witajcie. My już po Zakopcu. No i co? Wracom Ci jo i co przychodzi listem poleconym zaraz w poniedziałek? Zawiadomienie o tym, że jeszcze 4 papiery pani w Ożarowie trzeba donieść Niektóre takie, że po prostu brak mi słów i zastanawiam się, czy oni tam przypadkiem nie biorą sobie za punkt honoru każdemu Inwestorowi coś wytknąć?????? Fa, jeśli nie masz jeszcze pozwolenia na budowę, to zacznij może biegać za papierami... Trochę to trwa Klememi, no to z ceną za studnię bardziej teraz rozumiem. Bardzo płyciutka w porównaniu z moją. My juz mamy naszą skończoną. Jest pompa, kręgi, dekiel z kłódeczką i wyprowadzenie rurą na zewnątrz. Wszystko gra agatja, cieszę się, że robota wreszcie idzie! maka_p, poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 29.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam, czy ktos slyszal o oknach firmy Fair Basse? Maluja farbami firmy Sikkens, szyby Press-Glas, okucia obwiedniowe Maco. Jest to jedyna firma ktora podjela sie wykonania moich okien w drewnie meranti (jedna witryna ma dosc nietypowe wymiary ). Cena za szutke porownywalna do innych firm raczej z gornej polki wiec nie jest to podejrzane. Bardzo prosze o szybka odpowiedz, po najpozniej w przyszlym tyg. musze zamawiac okna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maka_p 29.08.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ania- wielkie dzięki , doszło . Co do Ożarowa, to my mieliśmy więcej szczęścia. Od razu przy składaniu wniosku pewna skrupulatna pani przejrzała nasz projekt i zaznaczyła rzeczy do poprawki i uzupełnienia. Jak się okazało ,to nie było wszystko, ale ja tam dość często dzwoniłam i zanim dostaliśmy list polecony o konieczności uzupełnienia informacji, już o tym wiedziałam. I takim sposobem , przy naszej pomocy, urząd wyrobił się w terminie 60dni... klememi - okna to jeszcze nie nasz etap...nie potrafię pomóc Mam jeszcze jedną prośbę: czy ktoś ma namiary na ekipę od wycinki drzew, działającą w rejonie Izabelina? Przeglądałam forum, ale nie trafiłam. Niestety musimy pozbyć się paru sosen ( z bólem serca ) no i przy okazji zrobić wycinkę pielęgnacyjną. Z góry dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts