map78 16.12.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Galmet Maxi 300l z wymiennikiem o powierzchni 3.8m2 kosztuje 2800zl - jaki sens jest cudować z jakimiś wymiennikami plytowymi i innymi wynalazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 16.12.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Dlatego warto stosować na zasilaniu całego domu jakiegoś dobrego filtra , czy tez stacji uzdatniania wody,wtedy nie będzie jakiegoś większego wymiennikiem,z pralką , bateriami itp. po za tym nie wiem jaku was ,ale u mnie na oko można stwierdzić że woda z sieci czasami to syf leci , dla własnego zdrowia lepiej coś tam zainstalować dla polepszenia jakości wody.Swoją drogą wiele piców na gaz ma zainstalowane wymienniki płytowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 16.12.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Nie rozumiem po co wymiennik, będziesz miał bufor więc podpinasz do niego zasobnik jak do pieca z małą obiegówką i gra, ja tak mam, tylko że ja mam z dwiema wężownicami więc mogłem je połączyć i podpiąłem to pod bufor, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts